html_5 Henter ny centerchef i Mariagerfjord Kommune
Back
Mobil-stor 1
25.05.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

Henter ny centerchef i Mariagerfjord Kommune

Trine Søndergaard Pedersen bliver ny centerchef for Ejendomme, Park og Vej i Frederikshavn Kommune. Hun kommer fra en stilling som chef for Ejendomme og Bæredygtighed i Mariagerfjord Kommune.

Artikelbanner 1

Nu får hun ansvar for omkring 280 medarbejdere i Frederikshavn Kommune, hvor hun skal sikre den daglige drift og udvikling af et forholdsvis nyt center. Det tidligere Center for Ejendomme og Center for Park og Vej fusionerede nemlig i august 2022.

- Det er to spændende fagområder, som nu hører sammen, og det er en af grundende til, jeg har søgt stillingen. Jeg faldt simpelthen for jobopslaget. Samtidig ser jeg Frederikshavn som en drønambitiøs, handlekraftig og stolt kommune, og det vil jeg gerne være en del af og være med til at skabe sammenhæng mellem de politiske ambitioner og driften i praksis i samarbejde med organisationen, borgere og erhverv, siger Trine Søndergaard Pedersen.

Trine Søndergaard Pedersen har første arbejdsdag 1. juni.

- Jeg ser allermest frem til at møde medarbejderne. Og så glæder jeg mig helt vildt til at lære organisationen godt at kende og få Frederikshavn Kommune ind under huden. Det er et stort drifts- og udviklingsområde med mange bygninger og vigtige og unikke arealer. Dem vil jeg gerne være hjemmevant i, siger Trine Søndergaard Pedersen.

Frederikshavn Kommune ser også frem til samarbejdet.

- Trine kan bidrage med en stor erfaring fra sin tid som ejendomschef i Mariagerfjord Kommune, men også hendes erfaring som tidligere turistchef giver rigtig god mening i vores kommune. Trine er idérig og handlekraftig, og derfor vil hun i høj grad kunne sikre drift og udvikling i Center for Ejendomme, Park og Vej, siger Boie Skov Frederiksen, som er direktør med ansvar for det tekniske område.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4