html_5 Er han virkelig Helmig og Kierkegaards uægte søn
Back
Mobil-stor 1
24.05.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

Er han virkelig Helmig og Kierkegaards uægte søn?

I aften præsenterer Maskinhallen i Frederikshavn en koncert med tre unge, nordjyske artister. Der er gratis adgang.

Artikelbanner 1

Koncerten er en del af AuditionDays, der arrangeres af ORA, og som er støttet af Statens Kunstfond.

Auditions Days er for unge, spirende musikere - dels får de mulighed for at spille en koncert, og vigtigere får de professionel coaching på deres optræden og musik.

AuditionDays består af hele 42 koncerter med 42 nye danske artister fordelt på spillesteder over hele landet.

Dørene åbner kl 19.00 - og første koncert er cirka kl 20.00.

Aftenens artister:

Signhild er et spirende navn og originalt pust på den unge, danske musikscene. Hun inviterer lytteren ind i et lydunivers, hvor nordisk indierock fusioneres med alternativ pop. Et lydunivers, der både byder på energisk fuzzguitar, pulserende synthflader samt sårbare folkhymner, hvor lyrikken er i fokus. Signhild bevæger sig et sted, hvor der er højt til loftet og lyst til at lege med nutidens tendenser og forventninger til popmusik.

Foruden lyduniverset har hun noget på hjertet, og på spil, i sine tekster. Lyrikken tager afsæt i personlige og skæve fortællinger fra en opvækst på landet i Nordjylland, identitetsforvirring og om at blive voksen og finde sine egne værdier og rødder.

Henrik Winthereik kan bedst beskrives som Kierkegaard og Helmigs uægte søn. Hvem er vi? Hvorfor er vi her? Og hvordan går det egentlig? Det er centrum i Henriks univers. Mennesker, historier og følelser. Leveret med sjæl og groove i popmelodier om længsel, identitet, frustration - og kærlighed.

Han fandt kærligheden i sangskrivningen, greb den, sagde jobbet op og dedikerede sig til passionen.

Franciska er et rockband anført af forsanger og sangskriver Franciska Wingreen. Bandet leverer en unik og krøllet form for rockmusik, der lugter lidt af 90'erne. Publikum får serveret personlige og ægte tekster om livets eksistens og følelser. Deres optræden er farverig og fantastisk, og de formår at skabe en opløftende stemning, med deres kraftfulde energi og spilleglæde.

Deres koncerter er altid forskellige og fyldt med gode historier bag sangene, som Franciska fortæller så levende fra scenekanten. Publikum kan forvente en oplevelse ud over det sædvanlige, når de oplever "Franciska" live.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4