html_5 Skagen Knallertfest 2023 næsten udsolgt
Back
Mobil-stor 1
23.05.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

Skagen Knallertfest 2023 næsten udsolgt

1500 billetter til Skagen Knallertfest 2023 blev solgt på 10 minutter, og billetterne sælges hele tiden. Lige nu er der få billetter tilbage til en af årets helt store begivenheder i Skagen.

Artikelbanner 1

- Sikke en formiddag. Vi var spændte på, om systemet kunne håndtere det, men det er gået næsten uden problemer. Enkelte bestillinger "hang" i systemet, men det er der rettet helt op på nu. Så de sidste billetter kan bookes via siden www.knallertfest.dk, udtaler Tenna Høyer fra Toppen af Danmark.

Hun oplyser, at Toppen af Danmark har haft et fortrinligt samarbejde med Christian Mose Sørensen, leder af Skagen Kultur- og Fritidscenter, der har være primus motor i alt andet.

Christian Mose Sørensen og direktør Lene Kappelborg, Toppen af Danmark, udtaler samstemmende, at arrangementet bliver en kæmpestor begivenhed for Skagen og omegn.

- Vi glæder os over de mange entusiaster, der har taget godt imod eventet, og der skal selvfølgelig lyde en særlig tak til Peter Ingemann – den største entusiast af dem alle. Nu kan det ikke blive 1. september hurtigt nok, mener de to.

Har du ikke selv hverken billet eller knallert, er du som altid velkommen til Skagen, hvor hele byen kommer til at genlyde af de mange motorer.

Programmet for knallertfesten:

Alle skal en tur omkring Maskinrummet for at få ombyttet billetterne med armbånd. Så festen starter helt sikkert allerede her, hvor motorentusiasterne kan få sig en god oplevelse.

Fredag 1. september kl. 17.00 starter to dages uforfalsket fest med livemusik, fællesspisning, lodtrækning om fede præmier og uendelige muligheder for at tale oktan og årgang og stand og størrelse og alt muligt andet.

Lørdag skal det mekaniske vidunder plejes, så alt skinner, lige som det skal, når der gives signal til afgang kl. 14.00. Peter Ingemann kører forrest med en veritabel hale af entusiaster efter sig. Alle kører ad samme rute til parkeringspladsen ved Grenen. Her taler Peter Ingemann til alle de forsamlede glade knallertentusiaster.

Oplevelsen afsluttes med endnu en super fest med livemusik og spisning.

Både Toppen af Danmark og Skagen Kultur- og Fritidscenter forventer, at arrangementer bliver en meget stor byfest, hvor der kommer knallertkørere rundt i hele byen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4