html_5 Fiskefestival i Strandby - i år med kunstauktion
Back
Mobil-stor 1
24.05.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

Fiskefestival i Strandby - i år med kunstauktion

Lions Club Bannerslund har planlagt nye tiltag på årets Fiskefestival, som afvikles lørdag 17. juni i Strandby. Det oplyser formanden for klubbens aktivitetsudvalg, Finn Thomsen.

Artikelbanner 1

- Som noget nyt vil der være en festtaler og ikke en åbningstaler som tidligere år, og der vil blive holdt en kunstauktion over billeder fra Maler Fællesskabet "Kontrasterne", fortæller Finn Thomsen.

Festtaleren kan endnu ikke offentliggøre, og klubben arbejder på at færdiggøre det endelige program.

Repræsentanter fra Lions Club Bannerslund har i samarbejde med Kontrasterne planlagt auktionen, og der er udvalgt 12 billeder af forskellige kunstnere. Hele overskuddet fra auktionen går ubeskåret til Lions Club Bannerslunds humanitære hjælpearbejde.

Billederne, som skal på auktion, er malet af medlemmer af kunstforeningen Kontrasterne. Kontrasterne består af 12 forskellige lokale kunstnere, og alle har de et billede med på auktionen. Der vil desuden være mulighed for at erhverve andre billeder af de samme kunstnere. Disse billeder vil være udstillet i auktionshallen og kan først besigtiges på dagen. De udstilles sammen med de 12 billeder, som skal sælges på auktionen.

Auktionen gennemføres af auktionsmester Jesper Kajgaard, og hvert billede vil have en minimumspris. Auktionen gennemføres over tre gange med fire billeder hver gang. De aktuelle tidspunkter offentliggøres, når det færdige program offentliggøres.

De 12 billeder, som skal sælges ved auktionen, vil snarest blive offentliggjort.

Dagens program styres af konferencier Mogens Damm.

Tekst til billeder:

Byskilt
Foto: Kurt Berg Larsen

Formand for Lions Club Bannerslund aktivitetsudvalg Finn Thomsen
Foto: Kurt Berg Larsen

Planlægningsmøde:
Fra venstre Mogens Damm (delvis skjult) fra Lions Club Bannerslund, Anette Palm Jensen fra Kontrasterne, Gitte Budde Nielsen fra Kontrasterne, Nina Schou fra Kontrasterne, Lillian Hammer fra Kontrasterne, Preben Frydkjær fra Kontrasterne, med ryggen til ses Bent Larsen fra Lions Club Bannerslund og med siden til ses Jørn Andersen fra Lions Club Bannerslund.
Foto: Kurt Berg Larsen

Kontrasternes navneplade:
Foto: Kurt Berg Larsen


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4