html_5 Thomas har været med i halvdelen af KVIKs levetid
Back
Mobil-stor 1
25.05.2023 | Af: Peter Marquard

Thomas har været med i halvdelen af KVIKs levetid

2023 er året, hvor KVIK Køkken fejrer 40 års jubilæum. Kæden åbnede sin første butik i Danmark i 1983, men i dag kan man købe KVIK-produkter i 180 butikker fordelt på 13 lande. Den lokale indehaver, Thomas Fonseca Holmene, har været med på en stor del af rejsen.

Artikelbanner 1

- Jeg startede i butikken på Maigaardsvej i Frederikshavn i 2001, så jeg har faktisk været med i over halvdelen af KVIKs levetid. I 2017 overtog jeg som franchisetager butikken, hvor vi nu er fire sælgere og to montører ansat, fortæller Thomas Fonseca Holmene.

Det var Knud Boel Troelsen, der grundlagde KVIK i hjertet af Jylland. Han var en driftig entreprenør, der ofte hørte sine kunder klage over køkkenbranchen. De klagede over lange leveringstider, dårlig service og høje priser. Det mente Knud Boel Troelsen, at han kunne gøre bedre og på det grundlag startede han KVIK med visionen om fleksibilitet, kvalitet og hurtig levering til overkommelige priser.

- I mine år i branchen har tingene udviklet hele tiden. I dag har vi fokus på nogle ting, som vi ikke skænkede en tanke for nogle år siden. Vores egenproduktion blev CO2-positiv i 2021, og i dag kan man også booke tid på nettet, få hjemmebesøg og bestille videomøde. Den sidste nye trend er, at man kan finansiere sit nye køkken, bad eller garderobe for 1.499 kroner om måneden, siger Thomas Fonseca Holmene og fortsætter:

- Vi prioriterer, at alle vores kerneværdier er indeholdt i alle vores produkter, der forlader vores lager og bliver leveret hjemme hos kunderne.

Lokalt markerer Thomas Fonseca Holmene og resten af personalet i KVIK jubilæet med et åbent hus pinselørdag 27. maj fra kl. 10-16. Der vil være vin og lidt godt til ganen, hoppeborg og popcornmaskine, konkurrencer og rabatter samt meget mere.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4