html_5 Ladepark åbnet i Vangen med 16 hurtige opladere
Back
Mobil-stor 1
23.03.2023 | Af: Michael Frederiksen

Ladepark åbnet i Vangen med 16 hurtige opladere

Frederikshavn er nu kommet på landkortet, når det gælder Tesla Superchargers. 16 opladere er netop placeret i Vangen i Transportcenter Nord, på bagsiden af Café Fru Olsen. Alle bilmærker kan bruge opladerne.

Artikelbanner 1

Ifølge Teslas hjemmeside varer det kun 15 minutter at lade bilen op til 275 kilometers kørsel.

Med mere end 40.000 Superchargers ejer og driver Tesla verdens største hurtigopladningsnetværk. Opladerne er bekvemt placeret langs vigtige ruter. De holder dig opladet og giver dig adgang til de faciliteter, du har brug for, når du er på farten. Du skal blot sætte kablet i, oplade og køre.

Målet med Supercharger-netværket er at give Tesla-ejere friheden til at rejse til en brøkdel af prisen af konventionelt brændstof.

Der findes kun tre anlæg i Nordjylland med Superchargers. Ud over Vangen er der 12 opladere ved Sunset i Hjørring og 16 opladere i Haverslev.

FDM oplyste for en uge siden, at Tesla har 17 ladeparker i Danmark med i alt 252 lynladere. Men indenfor det næste år har de planlagt at udvide med yderligere 23 ladeparker fordelt over hele Danmark. Dermed kommer Tesla til at have mindst 40 ladeparker herhjemme.

De fleste stede ladeparker er åbne for alle bilmærker. Det gælder også i Vangen, hvor det er muligt at oplade bilen døgnet rundt.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4