html_5 FfI fik revanche mod SEIF i prestigefyldt lokalopg
Back
Mobil-stor 1
22.03.2023 | Af: Martin Nielsen

FfI fik revanche mod SEIF i prestigefyldt lokalopgør

Søndag var der hjemmestævne i FfI Håndbold med hele ni kampe på programmet i Idrætshallen, hvoraf hovedparten bød på sejre til de blåblusede frederikshavnere.

Artikelbanner 1

Hos U15-pigerne var der lagt op til et vaskeægte lokalopgør mellem FfI og SEIF i 1. division B. De to lokalriavlers seneste møde i starten af sæsonen endte med en stor sejr (29-18) til SEIF i Bannerslundhallen.

Idrætshallen var fyldt med tilskuere og rammen var dermed perfekt til kampen, som mange havde set frem til. Denne gang stod FfI dog bedst på banen og løb med sejren (25-17) efter en flot forsvarskamp og rigtig godt kollektivt spil, så det var en flok glade FfI-piger, der fejrede sejren. Der er tale om to utroligt spændende hold, som begge viste flot spil og fight inde på banen.

Der var mange børn og voksne, som hyggede sig i hallen og heppede på hinanden og var med til at skabe en god stemning for alle holdene, som spillede kampe.

U13-pigernes hold i AA.rækken havde besøg af Aars, og her hev FfI også en flot sejr hjem, hvor de leverede rigtig godt kontraspil. De er nu kravlet op på en tredjeplads i puljen, og det bliver spændende at følge sidste spillerunde, som bliver afgørende for, hvem der kvalificerer sig til JM.

Til sidst sluttede FfIs U15-drenge af med en solid sejr over Sæby HK.

- Nu kan vi se frem til sidste spillerunde for alle ungdomsholdene, før de igen skal i aktion til Rødspætte Cup i påsken, siger formand Claus Fonseca.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4