html_5 Teater med fokus på brugen af sociale medier
Back
Mobil-stor 1
18.03.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

Teater med fokus på brugen af sociale medier

Sæby Scenens Ungdomshold præsenterer i samarbejde med Frederikshavn Kommunes Ungdomsskole forestillingen "Alt er godt#hjælpmig".

Artikelbanner 1

"Alt er godt#hjælpmig" kommer med en god portion humor omkring nogle af de muligheder, men også udfordringer, de mange platforme kan give os. Forestillingen er et forfriskende, tankevækkende og sjovt bidrag fra de unge selv til debatten om de sociale medier.

Stykket er oprindeligt fra 2017, hvor teaterunge selv idéudviklede og improviserede over emnet "Unge og de sociale medier". Anne Sivesgaard Jensen og Sasha Lindum Karlsen stod med støtte fra instruktøren for at sammenfatte manuskript til teaterstykket "Alt er godt#hjælpmig".

Stykket blev dengang opført både forår og efterår 2017, og gruppen blev også med en pixi-udgave inviteret til optræden på Teater Bremen i København ved en særlig aften med fokus på vores brug af sociale medier.

Unges trivsel og vores ageren på de sociale medier er stadig et aktuelt emne, og derfor vælger man også - på flere opfordringer - at genopsætte forestillingen. I en verden, hvor ting udvikler sig hurtigt, har det selvfølgelig også gjort det på dette område. Derfor har stykket gennemgået en opdatering, og opsætningen er nu med helt andre unge og i en hel anden scenografi.

- Forestillingen er oplagt for unge, voksne – unge sammen med voksne. Ta’ hinanden med til en fællesoplevelse – til nogle sjove input, men også noget at tænke over og diskutere efterfølgende, siger instruktør er Margaretha Cedergren, der sammen med Karsten Legård og Anne Sivesgaard Jensen står for opsætningen anno 2023.

De unge skuespillere er i alderen 15-28 år og kommer fra Sæby, Frederikshavn, Hjørring og Strandby.

Forestillingen opføres på Skovlyst, Kildevej 51, Sæby. Den varer godt fem kvarter, og der er ingen pause.

Spilleperiode:
Torsdag 23. marts kl. 19.30
Fredag 24. marts kl. 19.30
Lørdag 25. marts kl. 14.30

Læs mere på Scenens hjemmeside www.saebyscenen.dk. Billetter bestilles på www.datsbilletten.dk.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4