html_5 Cheftræner: Mads Klyvø kommer på landsholdet
Back
Mobil-stor 1
18.03.2023 | Af: Michael Frederiksen

Cheftræner: Mads Klyvø kommer på landsholdet

Cheftræner i Frederikshavn White Hawks, Pelle Hånberg, vurderer, at 15-årige Mads Kongsbak Klyvø er en kommende landsholdsspiller, ligesom der venter ham en spændende professionel karriere på isen.

Artikelbanner 1

Det kræver "kun", at han bevarer sin ydmyghed, træner hårdt og forstår, hvad der kræves.

Fredag aften mod Herning Blue Fox var den unge WH-spiller rykket op i tredjekæden, og det gav masser af spilletid, som Mads Klyvø satte pris på.

- Det er virkelig, virkelig fedt at mærke stemningen herude. Der var rigtig godt fyldt i dag, og derfor var det også fedt at få en masse spilletid, smilte den sympatiske skoleelev fra Bangsbostrand Skole.

Og stortalentet imponerede i flere situationer. Højdepunktet var, da han tilkæmpede sig et straffeslag, som Christopher Frederiksen desværre brændte.

Det var faktisk lige før, at Pelle Hånberg havde bedt Mads Klyvø om selv at tage straffeslaget.

- Jeg overvejede at give ham chancen, men vi har jo en straffeslagsskytte, som desværre missede på deres dygtige målmand, smilte Pelle Hånberg.

Han har mange roser til Mads Klyvø.

- Mads har været god. Han spiller fysisk, han er en god skøjteløber, han er god med pucken, han læser spillet godt, og han er ikke bange. Han fortjener istid, udtalte den svenske cheftræner.

Kanal Frederikshavns ishockeyekspert Christian Nordentoft, der selv er tidligere ligaspiller i både Frederikshavn White Hawks og Aalborg Pirates, har trænet Mads Klyvø i FIK.

- Det er imponerende, hvad Mads kommer ind og bidrager med. Han er kun 15 år, men viser modenhed og spiller uimponeret med stor disciplin for øjnene af 2100 tilskuere. Det ser man ikke så tit hos en 15-årig, sagde Christian Nordentoft efter fredagens flotte 4-1-sejr over Herning.

Mads Klyvø fortsætter efter sommerferien karrieren i Frölunda HC i Göteborg.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4