html_5 WH-formand ønsker at forlænge med cheftræner
Back
Mobil-stor 1
18.03.2023 | Af: Michael Frederiksen / Foto: Helle Krag Hornshøj

WH-formand ønsker at forlænge med cheftræner

- Næste spørgsmål, smilte cheftræner Pelle Hånberg, da Kanal Frederikshavn efter fredagens 4-1-sejr over Herning Blue Fox spurgte svenskeren om, hvornår han forlænger kontrakten med Frederikshavn White Hawks.

Artikelbanner 1

Bestyrelsesformand Peter Conradsen var lidt mere meddelsom.

- Pelle vil gerne blive i Frederikshavn, og vi ønsker, at han fortsætter i White Hawks, sagde WH-formanden.

Er det penge, som skiller jer?

- Nej, det er mere nogle tekniske spørgsmål, vi skal have afklaret, men lige nu koncentrerer vi os om slutspillet, fortalte Peter Conradsen.

Pelle Hånberg kunne sammen med spillerne glæde sig over en imponerende spillemæssig indsats og en 4-1-sejr over storfavoritterne fra Herning, som i slutminutterne gik i opløsning med seks udvisninger og to badebilletter på fire et halvt minut.

- Vi var disciplinerede med pucken, fik pucken ned dybt, vores forecheck fungerede meget fint, og vi gav ikke Hernings dygtige spillere for meget plads med pucken, lød analysen fra Pelle Hånberg.

Højst overraskende er stillingen 2-2 i kvartfinaleserien mellem Hernings storfavoritter og undertippede Frederikshavn.

- Ja, det er vel ganske åbent. Nu gælder det om at lade batterierne op. Vi glæder os en stund over aftenens sejr, men så trykker vi på reset-knappen, nulstiller og gør os klar til søndag i Herning, sagde Pelle Hånberg.

Men hvordan skal høgene hente den krævede sejr i Herning for at komme videre til semifinalerne? Det svarer svenskeren på i videoen.

Femte kamp spilles søndag kl. 15.00 i KVIK Hockey Arena, mens sjette kamp afvikles tirsdag i Frederikshavn. Bliver det en tv-kamp, begynder den først kl. 20.15.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4