html_5 Tre dage med åbent hus på Værkergrunden
Back
Mobil-stor 1
17.03.2023 | Af: Peter Marquard

Tre dage med åbent hus på Værkergrunden

I de kommende dage gentager Ejendomsmæglerfirmaet Calundan succesen med åbent hus på Værkergrunden i det centrale Frederikshavn. Lørdag kl. 10-12 samt mandag og tirsdag kl. 16-17 er der mulighed for at se nærmere på en prøvelejlighed samt flere af de 32 udsigtslejligheder, der er fordelt på otte etager i de to centralt beliggende punkthuse.

Artikelbanner 1

- Jeg vil anslå, at vi sidste lørdag samt mandag og tirsdag i alt havde omkring 350 mennesker forbi. Der var stor begejstring for lejlighederne, udsigten og ikke mindst det høje kvalitetsniveau for byggeriet, og vi glæder os til, at de første flytter ind i løbet af april. Vi er ganske klar over, at lejlighederne ligger i den dyrere ende, men man får til gengæld også noget helt enestående for pengene, siger ejendomsmægler Brian Jensen fra Ejendomsmæglerfirmaet Calundan.

Boligerne har et areal på 133 kvadratmeter plus eget orangeri i forbindelse med indgangen. Lejlighederne har lysindfald fra øst til vest og overdækket vestvendt altan. Beboerne får desuden glæde af et fælleshus som blandt andet indeholder tre "hotelværelser" til overnattende gæster.

- Alle lejligheder får selvfølgelig adgang fra elevator, og til hver lejlighed er der enten egen garage eller en privat overdækket parkeringsplads under sydtårnet. Lejlighederne sælges som "råhus lejligheder", og man kan derfor helt selv bestemme, hvilket køkken, gulve, klinker og så videre man vil indrette lejligheden med. Etableringen af området omkring boligerne begynder også at tage form, så man kan efterhånden danne sig et indtryk det spændende byggeri, siger Brian Jensen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4