html_5 Egon Svendsen fortæller om sin barndom
Back
Mobil-stor 1
16.03.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

Egon Svendsen fortæller om sin barndom

Aktivitetsgruppen "Liv i Elling" indbyder nu til forårets SPIS SAMMEN-arrangement i Elling Sognegård. Det er torsdag 23. marts kl. 18.00 til cirka 20.30.

Artikelbanner 1

Denne gang vil der efter spisningen være lejlighed til at høre en fortælling om, hvorledes en ung Holmen-dreng oplevede udviklingen i de to små landsbysamfund Øster Holmen og Elling i starten af 1950’erne.

Det er aktivitetsgruppens håb, at Elling-borgerne vil støtte op om arrangementet, og det understreges, at alle er velkomne.

Menuen denne aften er inspireret af årstiden. Der vil blive serveret forårsmarineret krydderkam med tilbehør. Inkluderet i prisen er et glas vin eller en øl/vand, og det er værd at bemærke, at det på trods af prisstigninger og inflation er lykkedes at fastholde prisen på 90 kroner pr. person.

- Efter spisningen vil Egon Svendsen, der har betydet utroligt meget for Ellings udvikling, fortælle om sin barndom og tidlige ungdom i Øster Holmen og Elling. En spændende periode med store forandringer i de to små landsbyer, siger Kurt Kristensen fra "Liv i Elling".

Har du/I lyst til at bruge et par timer i godt selskab sammen med venner og naboer, så husk at tilmelde jer på mail til kek002@email.dk eller via SMS/telefon 4015 5378 (Kurt Kristensen) senest søndag 19. marts. Skriv navn og adresse samt hvor mange I kommer, så det sikres, at der er mad til alle.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4