html_5 Nordthy A/S køber BS-Import ApS i Fr.havn
Back
Mobil-stor 1
01.02.2023 | Af: Michael Frederiksen

Nordthy A/S køber BS-Import ApS i Fr.havn

Nordthy A/S køber BS-Import ApS i Frederikshavn. Med overtagelsen af BS-Import ApS styrker Nordthy A/S sin position på FMCG-markedet. Tilkøbet af et nyt forretningsben skal være med til at sikre fremtidig vækst og skabe nye arbejdspladser i Nordjylland.

Artikelbanner 1

BS-Import i Skippergade i Frederikshavn er en dansk importør i voldsom vækst, som beskæftiger sig med kolonialvarer, konserves, pasta, olivenolier, krydderier og en stor ekspertise indenfor det asiatiske marked. Virksomheden blev stiftet af ejer Bjarke Skov tilbage i 2019 og er på ganske få år blevet en etableret og velanset leverandør, som i dag er en vigtig spiller i den danske dagligvarehandel.

Købet af BS-Import Aps kommer af længere tids søgen efter den helt rigtige opkøbsmulighed, siger adm. direktør Søren Lukassen, Nordthy A/S:

- BS-Import er ekstremt passionerede og passer rigtigt godt ind i vores forretningsmodel, og måden vi driver forretning på i dag. Bjarke og teamet bag vil komme til at bidrage med mange spændende elementer og kompetencer, til vores nuværende setup. Det forretningsmæssige såvel som det personlige match kunne ikke passe bedre.

I forbindelse med opkøbet af BS-Import Aps indtræder Bjarke Skov i ejerkredsen hos Nordthy A/S, og kommer i fremtiden til at være direktør for forretningsbenet Nordthy Food.

Indehaver og direktør af BS-Import, Bjarke Skov, siger:

- Nordthy er en unik og veldrevet familievirksomhed, som jeg ser meget frem til at blive en del af. Vi har i en længere periode søgt en partner, som kan gøre os i stand til at trykke endnu mere på speederen og eksekvere på alle vores ideer, der ligger parat til vores kunder. Hos Nordthy har vi mødt en jordnær kultur, stærk kemi og en forretningsforståelse, der matcher vores egen tilgang. Det vigtigste i denne beslutning har været, at vi kan fortsætte med at drive virksomhed med samme ånd, og at vores kunder fortsat i os har en leverandør, der lever efter de samme værdier som hidtil: Ærlighed, Troværdighed og Ansvarlighed. BS-Import vil i den nærmeste fremtid skifte navn til Nordthy Food, og vi glæder os enormt meget til at vise
alle de nye tiltag vi kommer med.

De fælles ambitioner for fremtiden er store, og Nordthy stræber efter at blive en førende aktør indenfor Food-området, og den rejse ser alle i teamet frem til.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4