html_5 Ruths Hotel genåbner efter storstilet ombygning
Back
Mobil-stor 1
01.02.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

Ruths Hotel genåbner efter storstilet ombygning

Ruths Hotel i Gl. Skagen melder klar til 2023 efter endnu en storstilet ombygning og modernisering. Som sidste led i den gennemgående renoveringsproces har der været vinterlukket hele januar på Ruths Hotel. Anledningen har været sidste etape for opgraderingen af samtlige værelser samt renovering og ombygning af vigtige faciliteter.

Artikelbanner 1

Dette års vinterlukning er blevet anvendt til totalrenovering af værelsesbygningen Strandhuset, faciliteterne i Ruths Wellness og hotellets hovedkøkken. Omfanget af disse renoveringer har krævet, at vinterpausen på Ruths Hotel, der normalt kun strækker sig over et par uger, har varet en hel måned.

Trods den forlængede ombygningsperiode har ombygningen krævet minutiøs planlægning og effektiv eksekvering for at kunne nå i mål til hotellets genåbning i morgen.

I takt med stigende efterspørgsel året rundt har investeringen i at opgradere hotellets hovedkøkken været en nødvendighed for at kunne følge med den positive udvikling. Foruden den karakteristiske badehotelscharme og høje komfort er det særligt hotellets gastronomiske profil, som har medvirket til hotellets ekstraordinære position og popularitet.

- På Ruths Hotel er der ikke bare tale om et nyt køkken. Det er nærmere som en livsnerve, der skaber den kulinariske kvalitet, som vores gæster værdsætter og forventer. I hovedkøkkenet tilbereder kokkene vores morgenmadsretter, råvarerne forarbejdes til Ruths Brasserie, og det er ligeledes her, at det gastronomiske niveau konstant udvikles i vores gourmetrestaurant Okê. Det er vigtigt for os at skabe gode rammer for vores personale, og med det nye køkken er der både tænkt ergonomi, flow og meget mere ind, som jeg er overbevist om vil gøre en forskel i hverdagen. udtaler Tom Boye, adm. direktør Ruths Hotel.

Jørgen Philip-Sørensen

Et aspekt, der ligeledes er en naturlig del af oplevelsen, er hotellets wellness-faciliteter. Det var tilbage i 2004, at Ruths Hotels daværende ejer, Jørgen Philip-Sørensen, stod i spidsen for genåbningen af et totalrenoveret hotel med store ambitioner for gastronomi og velvære. Her godt 20 år efter var tiden kommet til at totalrenovere wellness-området, så det nu og mange år frem kan sikre de rette rammer for velvære og understøtte den samlede badehotelsstemning, som Ruths Hotel er kendetegnet ved.

Den sidste af de tre store renoveringer, der blev gennemført i januar 2023, er istandsættelsen af værelsesbygningen Strandhuset. I denne bygning er der i alt seks dobbeltværelser og seks 2-værelses lejligheder. Her er indretning gennemgående blevet moderniseret, og der er installeret nye badeværelser. I alle lejligheder er der desuden etableret badekar og nye køkkener.

I fornyelsen af Strandhuset og Ruths Wellness har der fra indretningsarkitekt Tine Hundrup været fokus på at skabe samme stil og udtryk, som værelserne i hovedbygningen samt Strandhotellet og Kunstnerhuset. Disse værelser blev totalrenoveret i henholdsvis 2020 og 2021.

Nye ambitiøse mål
I tillæg til værelsesrenoveringerne er der over en treårig periode blandt andet blevet installeret nyt køkken i Ruths Brasserie, bygget vinrum og moderniseret interiør i Okê samt hotellets pejsestue og den historiske Dagmarsal. Mindre åbenlyse aspekter som optimering af arbejdsforhold, ventilation og kølerum har ligeledes været en integreret del af moderniseringen af Ruths Hotel.

- Det er en målsætning, at kvalitet skal afspejles i alle aspekter på Ruths Hotel. Det er derfor også en fantastisk følelse, at jeg med stolthed og uden tøven tør sige, at den årelange modernisering af Ruths Hotel nu er gennemført. Dette stærke fundament baner vejen for nye ambitiøse mål, men mest af alt er vi drevet af indfri forventningerne fra enhver gæst. Vi ser frem til at byde velkommen til Ruths Hotel anno 2023, siger Tom Boye.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4