html_5 Lokale virksomheder til erhvervsdag på HHX/EUX
Back
Mobil-stor 1
01.02.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

Lokale virksomheder til erhvervsdag på HHX/EUX

Frederikshavn Handelsskole inviterer 28. februar lokale virksomheder til erhvervsdag på HHX og EUX, hvor de har mulighed for at deltage og vise de spændende karrieremuligheder lokalt.

Artikelbanner 1

På Erhvervsdagen har lokale virksomheder mulighed for at deltage med en stand og møde Frederikshavn Handelsskoles 2. års EUX og 3. års HHX elever, som afslutter til sommer. Her kan man være med til at inspirere eleverne til fremtidens karriereveje. Og måske møde en kommende elev og medarbejder.

- Vi har mange arrangementer, der klæder vores elever på til at tage en videregående uddannelse. Men vi sætter også fokus på de mange karrieremuligheder, der er i vores lokale erhvervsliv direkte fra handelsskolen. Både HHX- og EUX-elever har mulighed for at gå elevvejen lige efter deres ungdomsuddannelse, for eksempel inden for kontor, finansverdenen som bank eller revision, shipping, detail, handel med videre, fortæller Katrine Skaarup Jelswig, virksomhedskonsulent Frederikshavn Handelsskole.

Omkring 150 elever deltager i erhvervsdagen, hvor de gennem oplæg fra lokale virksomheder vil få indblik i forskellige brancher. Derudover er der en messedel midt på dagen, hvor eleverne har mulighed for at møde andre virksomheder, der får mulighed for at fortælle om sin virksomhed og jobmuligheder. Det giver eleverne ny viden og perspektiv, og er en god mulighed for de lokale virksomheder til at møde fremtidens arbejdskraft.

- Vi har et tæt og godt samarbejde med det lokale erhvervsliv. Både i inddragelse i undervisningen og til arrangementer som dette. Vi har derfor god tilslutning af lokale virksomheder, men håber at se endnu flere, siger Katrine Skaarup Jelswig.

Der er allerede 15 virksomheder tilmeldt. Er man interesseret I at deltage, kan man kontakte Katrine Skaarup Jelswig på telefon 2750 3910 eller mail.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4