html_5 THE ATHLETE’S FOOT åbner i Frederikshavn
Back
Mobil-stor 1
01.02.2023 | Af: Peter Marquard

THE ATHLETE’S FOOT åbner i Frederikshavn

Frederikshavn får snart sin første sneakers-store, når THE ATHLETE’S FOOT åbner i gågaden ved siden af Restaurant Smørgåsen. Kasper Kristensen, der i forvejen driver Intersport Frederikshavn, står bag butikken, som forhandler alle de populære mærker indenfor sneakers suppleret med beklædning fra de samme mærker.

Artikelbanner 1

- Jeg er glad og utrolig stolt over, at det endelig er lykkedes at få THE ATHLETE’S FOOT (TAF) til Frederikshavn. Jeg har kæmpet for det i tre år, og kæden ville som udgangspunkt have mig til at åbne i Aalborg, men Frederikshavn er min by, og i mine øjne er det et stort scoop for Frederikshavn, at der åbner en butik, du typisk kun finder i de store byer, fortæller Kasper Kristensen.

I dag findes der otte butikker i Danmark – fem på Sjælland, inklusiv en shop i shop i Magasin i København, ligesom der findes to butikker i Odense og en i Kolding.

TAF er verdens første kæde, som startede med at sælge sportssko som lifestyle-produkter - det vi i dag kender som sneakers. Det hele startede i 1971, da brødrene Lando åbnede deres første TAF-butik i Pittsburgh, Pennsylvania i USA.

Lando-brødrene havde arbejdet i skoafdelingen i en sportskæde i USA og så et stort potentiale i at sælge sportssko fra mærker som Nike, Adidas, New Balance og Asics som hverdagssko, da de oplevede en stigende efterspørgsel fra kunderne.

TAF er i dag et franchisekoncept med lokale ejere rundt omkring i hele verden, og kæden åbnede den første danske butik på Strøget i København i 1991. TAF var derfor også én af de første detailhandlere i Danmark til at forme den sneakers kultur, vi oplever i dag.

- Vi har ventet på det rigtige lokale, som vi nu har fundet i gågaden (tidligere Vero Moda-butik, red.), hvor vi nærmest er nabo med Handelsskolen. TAF kommer til at præsentere et helt unikt sneakers- og sportswear-sortiment, som man ikke kan finde i en almindelig sportsbutik. Jeg har ansat et fantastisk team, hvor Maria Rose er butikschef og Emma Kammer er salgsassistent, oplyser Kasper Kristensen.

Kasper Kristensen kan endnu ikke løfte sløret for en endelig åbningsdato, men som han siger med et glimt i øjet.

- De unge konfirmander kan godt begynde af glæde sig til et stort udvalg af sneakers.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4