html_5 Standerhejsning for de ældste i Bangsbo Freja
Back
Mobil-stor 1
24.01.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

Standerhejsning for de ældste i Bangsbo Freja

På søndag 29. januar kl. 13.00-15.00 holder Bangsbo Freja standerhejsning for klubbens ældste årgange. Årets første standerhejsning er for U15, U17 og klubbens seniorafdeling. Senere på året følger standerhejsninger for de yngre årgange i klubben.

Artikelbanner 1

Bangsbo Frejas U14/U15 dækker over drenge i årgang 2008/2009, og U17 spænder over spillere i årgangene 2007, 2006 og 2005.

Ovenstående årgange har allerede et stærkt trænerteam på plads, og der er udover deltagelse i DBU-turneringen også planlagt fodboldture til udlandet og selvfølgelig også deltagelse i lokale danske turneringer.

Seniorafdelingen i Bangsbo Freja har igen i foråret tilmeldt to hold i henholdsvis serie 3 og serie 5. Der vægtes et godt sammenhold på seniorholdet på tværs af alle aldre.

Trænerteamet for seniorafdelingen er også på plads, og igen i år er det Brian Kristensen og Christian Nielsen. De får hjælp af Jimmy Lyng Nielsen, som selv har spillet for klubben i mange år.

Alle i ovennævnte årgange er velkomne på søndag. Det gælder både nye, tidligere og nuværende spillere.

Traditionen tro holder formand Almina Nikontovic velkomsttale, og flaget hejses kl 13.00. Derefter er der en god times træning på kunstgræsbanen. Efter træning byder klubben på varm suppe og en øl/sodavand til de fremmødte.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4