html_5 Tag med biblioteket på Kunsttur til Art Herning
Back
Mobil-stor 1
23.01.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

Tag med biblioteket på Kunsttur til Art Herning

Er du interesseret i kunst, så tag med Bibliotek & Borgerservice Frederikshavn Kommune på bustur til hele Danmarks kunstmesse Art Herning i Messecenter Herning. Bussen samler op i Skagen, Frederikshavn og Sæby fredag 27. januar og kører tilbage ad samme rute.

Artikelbanner 1

Hele Danmarks kunstmesse er tilbage, og der bliver virkelig noget at opleve. I samarbejde med Galleri Nordenvind i Sæby arrangerer Bibliotek & Borgerservice igen sin traditionelle heldags bustur til kunstmessens åbningsdag.

- På messen kan du møde nogle af de førende gallerier, der medbringer værker i mange forskellige prisklasser fra hundredevis af internationale, landskendte og nye talentfulde kunstnere. Det er også en meget stor oplevelse at stå helt tæt på værker, man normalt kun ser på museer og lignende, og så er det rigtig hyggeligt at tage turen sammen, forklarer Pernille Lisborg fra biblioteket.

Mange af de førende danske gallerier udstiller på messen og fra Frederikshavn Kommune naturligvis Galleri Nordenvind fra Sæby. Galleriejer Erik Kaare har deltaget på Art Herning siden 2007.

På Art Herning kan du finde kunst, der provokerer, undrer, vækker glæde og får dig til at stille spørgsmål, og nu får du chancen for at opleve det hele sammen med andre kunstinteresserede.

Læs mere på artherning.dk og se det fulde program for busturen på biblioteks hjemmeside.

Heldags bustur
Bussen samler op i Skagen, Frederikshavn og Sæby og kører retur til de samme steder. Prisen for turen inkluderer rundstykker i bussen, frokost i messecentret, adgang til messen samt sandwich på hjemturen. Øl og vand kan købes i bussen.

Busturen gennemføres kun ved 30 tilmeldte.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4