html_5 28-årige Rasmus Bredahl med nyt entreprenørfirma
Back
Mobil-stor 1
23.01.2023 | Af: Peter Marquard

28-årige Rasmus Bredahl med nyt entreprenørfirma

Bredahl´s Brolægning og Beton er navnet på Rasmus Bredahls nystartede brolægger- og entreprenørfirma i Frederikshavn. Firmaet udfører alt indenfor belægning og anlægsarbejde, betonarbejde og små tømreropgaver.

Artikelbanner 1

- Jeg har længe haft lysten til at springe ud som selvstændig, og nu var det tiden. Jeg kommer ud af en familie af selvstændige, og min far, Erik Bredahl, drev i mange år Frederikshavn Flytteforretning, så trangen til at være selvstændig har jeg nok ikke fra fremmede, smiler Rasmus Bredahl.

Ifølge Rasmus Bredahl er hans firma en form for multiservice, da firmaet spænder bredt i løsningen af opgaver.

- Entreprenør- og betonarbejde dækker over mange ting. Jeg kan lave sokler, støbe gulve, lave vand og kloakker, kabelarbejde, nedbrydning, og jeg står heller ikke af vejen for mindre tømreropgaver. Trods min relativt unge alder har jeg mange års erfaring, da jeg startede i lære allerede som 14-årig og har været i faget lige siden, siger 28-årige Rasmus Bredahl.

Rasmus Bredahl bor til daglig i Kilden sammen med Rebecka og parrets to børn.

- Jeg glæder mig til at komme i gang med min forretning, og alle opgaver er velkomne, og jeg udlejes også som maskinfører og andre opgaver på timebais. Ingen opgaver er for store, og ingen opgaver er for små, understreger Rasmus Bredahl.


Bredahl`s Brolægning og Beton kan følges på Facebook, hvor telefonnummer og mail også findes, hvis man vil have et uforpligtende tilbud.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4