html_5 Flittig lommetyv varetægtsfængslet
Back
Mobil-stor 1
02.12.2022 | Af: Michael Frederiksen

Flittig lommetyv varetægtsfængslet

En 56-årig mand fra Rumænien er fredag i et grundlovsforhør ved Retten i Hjørring blevet varetægtsfængslet i fire uger, frem til 30. december. 

Artikelbanner 1

Han er sigtet for 23 forhold: Seks lommetyverier og 17 tilfælde af databedrageri, det vil sige, hvor han har hævet penge med betalingskort, han ikke selv ejer.

- Vi forventer derudover, at han står bag en lang række yderligere lignende forhold i perioden fra 2021 til nu. Det er forhold, som er begået i hele landet, oplyser politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn.

De forhold, som han foreløbig er sigtet for, stammer alle fra 2021. I oktober stjal han en pung i Aldi i Sæby, i juli slog han til i Lidl i Brønderslev, i juni gik det ud over en kunde i Føtex i Hjørring, i april stjal han pungen fra en kunde i Lidl i Hobro, og to gange i december var han på spil i Aalborg, blandt andet i Føtex.

I alle tilfælde er det lykkedes ham at aflure pinkoden og derefter stjæle betalingskortet.

- Vi har efterforsket en stribe sager igennem et stykke tid, og det lykkedes os at anholde manden i går kl. 10.16 på Sjælland, oplyser Peter Skovbak til Kanal Frederikshavn.

Den rumænske mand opholder sig som turist i Danmark, hvor han nu kommer til at holde jul bag tremmer.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4