html_5 Smed, mens jernet er (fjern)varmt - inden nytår
Back
Mobil-stor 1
01.12.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Smed, mens jernet er (fjern)varmt - inden nytår

Smed, mens jernet er (fjern)varmt. Nu er det sidste chance for at spare på fjernvarmetilslutningen.

Artikelbanner 1

Går du med tanker om at skifte til fjernvarme? Så er det nu, du skal slå til. Inden årsskiftet kan du få 22.000 kroner i rabat på tilslutningsbidraget.

Rabatten ydes kun, hvis aftalen er indgået inden 31. december 2022. Herefter er prisen for tilslutning 27.500 kroner, inkl. moms. I tilslutningsprisen indgår 15 meter stikledning, alt grave- og rørarbejde fra hovedledningen og frem til den indvendige side af ydermuren samt tilslutning af hovedhaner og måler.

Du kan få yderligere rabat, hvis du selv foretager gravearbejdet. Grundet stor travlhed har du dog ikke mulighed for at blive tilsluttet fjernvarmen inden årets udgang, men tilmelder du dig inden nytår, får du stadig del i rabatordningen.

- Vælger du fjernvarme, har du en sikker og langtidsholdbar løsning med minimalt vedligehold og færre driftsomkostninger. Du vælger også grønt – fjernvarmen er nemlig skånsom for vores miljø i og med, at 30 procent af varmen bliver leveret fra vores affaldskraftvarmeværk. Varmepumpen leverer yderligere cirka 35 procent af forbruget, oplyser Frederikshavn Varme.

Vil du vide mere om dine muligheder for at skifte til fjernvarme, er du velkommen til at booke et gratis og uforpligtende møde. Send en sms til 1919 med teksten "varme" og dit navn. Herefter bliver du kontaktet af Frederikshavn Varme.

Du kan læse mere om fjernvarme her.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4