html_5 To nye uddannelseschefer afløser opsagt rektor
Back
Mobil-stor 1
01.12.2022 | Af: Michael Frederiksen

To nye uddannelseschefer afløser opsagt rektor

Frederikshavn Handelsskole har opsagt rektor Mik Ingenuus og ansat to uddannelseschefer i nyoprettede stillinger. Charlotte Møller Jensen har været tilknyttet skolen siden 1991, mens Anne Mose er ny på skolen.

Artikelbanner 1

Den ene uddannelseschef er et velkendt ansigt, mens den anden er ny – ikke i uddannelsessystemet – men på Frederikshavn Handelsskole.

Charlotte Møller Jensen er tiltrådt som uddannelseschef med ansvar for handelsgymnasiet HHX. Hun har været på Frederikshavn Handelsskole siden 1991 som underviser, så hun har et indgående kendskab til og viden om skolen.

Charlotte Møller Jensen underviser i faget Afsætning og har været tillidsrepræsentant og bestyrelsesrepræsentant i mange år. Hun har også været forperson i Driftsøkonomisk Forening i seks år.

Charlotte Møller Jensen bor i Strandby med sin mand, byrådsmedlem Peter Laigaard.

- Jeg ser frem til at træde ind i en ny rolle på skolen og nu være med til at præge skolens udvikling på en anden måde. Jeg bevarer en del undervisning og den tætte kontakt til eleverne, og netop den kombination af elevkontakt og udvikling gør stillingen rigtig spændende, siger Charlotte Møller Jensen.

Anne Mose er tiltrådt som uddannelseschef for erhvervsuddannelserne EUD inden for detail og handel samt EUX, der kombinerer en merkantil erhvervsuddannelse med en gymnasial uddannelse på to år.

Anne Mose er ny på Frederikshavn Handelsskole. Hun har en lang erfaring fra erhvervslivet i virksomheder som Alkaline Batteries, Danish Fancy Food, Gori og Superfos. Siden 2005 har hun været ansat på EUC Nordvest – og siden 2017 som uddannelseschef for EUD- og EUX-uddannelserne. Hun underviser i fagene Tysk og Engelsk.

- Jeg har glædet mig rigtig meget til at starte og lære Frederikshavn Handelsskole at kende. Jeg har en stor passion for de erhvervsrettede uddannelser på EUD og EUX, så jeg ser frem til at være med til at videreudvikle særligt det område. Jeg sætter også pris på, at der er undervisning som en del af stillingen, da jeg godt lide kontakten med eleverne, siger Anne Mose, der bor i Børglum med sin mand.

Ansættelserne sker som led i en organisationsændring, hvor de to uddannelseschefer skal overtage funktioner og opgaver, som hidtil har været varetaget af rektorstillingen. Skolens rektor, Mik Ingenuus, er derfor opsagt og fratrådte sin stilling i går, mens de to uddannelseschefer begynder i dag. De får et tæt samarbejde med hver deres hovedansvar for forskellige uddannelser og kvaliteten af disse. Begge skal også undervise på skolen.

Direktør Brian Andersson ser frem til samarbejdet og den tværfaglige sparring:

- Vi står godt rustet til fremtiden, og jeg er glad for at have to kapaciteter, der kan varetaget ansvaret for uddannelserne og sparre om dette. Det skulle gerne styrke de enkelte uddannelser til gavn for eleverne, fortæller Brian Andersson.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4