html_5 Nordjyllands bedste dansegulv
Back
Mobil-stor 1
01.12.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Nordjyllands bedste dansegulv

"Nordjyllands bedste dansegulv". Sådan siger nogle af de modige dansere, der har deltaget i efterårets dansearrangementer i Maskinhallen.

Artikelbanner 1

- Jeg vidste ikke, at det forholdt sig sådan, men det er da mægtigt, udtaler Jens Ole Amstrup, spillestedsleder i Maskinhallen.

Spillestedet har sat gang i en række nye tiltag, siden det åbnede i foråret 2021. Et af de nye tilbud til nordjyderne er dans. Dels har spillestedet aldrig selv haft dans og dels er det svært at finde steder, hvor man rent faktisk kan danse og få sig rørt.

- Med det nye folk/roots program, som jeg har sat i gang i Maskinhallen, var helt oplagt, at vi skulle have dansen med. Jeg er også meget optaget af, hvor langt jeg som spillestedsleder kan gå i forhold til at lave arrangementer, der giver gæsterne mere, end det de egentlig troede, de kom efter – som jo oftest er musikken. Jeg vil gerne arbejde med sundhed også, og derfor er dansen naturlig at have på programmet - ligesom den sunde mad. Vi serverer grøn klimamad (vegetar) til fællesspisningen til disse arrangementer, fortæller Jens Ole Amstrup.

Lørdagens arrangement er det tredje i rækken. Floating Sofa Quartet skal lokke nordjyderne på dansegulvet. Mads Kjøller Henningsen - en af folkemusikkens unge superstars - står i spidsen. Han er søn af Poul Kjøller og spiller fast i Lars Lilholt Band, ligesom han har et stort antal ensembler selv. Og det er nogle af disse, der kommer i Maskinhallen og spiller op til dans på lørdag.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4