html_5 Ny Toyota Prius kommer i sommeren 2023
Back
Mobil-stor 1
01.12.2022 | Af: Peter Marquard

Ny Toyota Prius kommer i sommeren 2023

Hos NOVABIL A/S glæder man sig ekstra meget til sommeren 2023. Det er ikke kun på grund af det lune vejr. Toyota introducerer også den nye Toyota Prius, der er femte generation af bilen, som tilbage i 1997 markerede sig som den første masseproducerede hybridbil.

Artikelbanner 1

- Man kan næsten kalde den ikoniske Toyota Prius for hybridbilens moder, og den kommer som plug-in hybrid i et nyt og skarpt design med markant forøget rækkevidde på grund af Toyotas nye generation plug-in hybrid, der er blevet forbedret med blandt andet et højkapacitets batteri, hvilket giver en øget rækkevidde på 50 procent sammenlignet med den nuværende generation. Det betyder, at mange vil kunne klare hovedparten af hverdagskørslen på ren el, fortæller Kenneth Peters fra NOVABIL A/S.

Det forbedrede batteri har gjort det muligt at bygge en endnu mere kompakt batteripakke, som ikke længere optager plads i bagagerummet. I stedet er det placeret under bagsædet. Det er samtidig muligt at få solceller på taget, hvilket med hjælp fra sollyset bidrager til en øget rækkevidde på el uden brug af ladekabel.

- Bilen er mere strømlinet, mere aerodynamisk og langt mere sporty end den ikoniske Prius. Designerne har droppet alle unødige formgivninger, hvilket efterlader Prius med et simpelt og rent ydre design, og de rene linjer går igen inde i kabinen, hvor de mest benyttede knapper er inden for kort rækkevidde, ligesom sikkerheden er i top. Den nyeste udgave af Toyotas avancerede sikkerhedspakke, Toyota Safety Sense, er standard i alle udgaver af den nye Prius, understreger Kenneth Peters.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4