html_5 Utryghed ved Skaterpark - nu rykker politiet ud
Back
Mobil-stor 1
29.09.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Utryghed ved Skaterpark - nu rykker politiet ud

Nordjyllands Politi indsætter på mandag 3. oktober den mobile politistation ved Skaterparken på Rådhus Allé i Frederikshavn, fordi der i den seneste tid har været en del anmeldelser om utryghedsskabende adfærd blandt unge i det område.

Artikelbanner 1

Det oplyser den lederen af Forebyggelse og nærpolitiet i Frederikshavn, politikommissær Philip Rødkjær Larsen.

- Vi rykker ud mandag med vores mobile politistation, fordi der i den seneste tid har været en del anmeldelser til os om utryghedsskabende adfærd blandt unge omkring netop Skaterbanen, blandt andet omkring indtagelse af meget alkohol og ulovligt køb og salg af Puff- og Elf-bars. Det har medført, at nogle forældre har været utrygge ved at sende deres børn ud på Skaterbanen, siger politikommissæren.

Han opfordrer derfor til, at forældre og unge kommer forbi Skaterparken på mandag i tidsrummet kl. 16.00-18.00, hvor den mobile politistation vil være til stede.

- Her er man velkommen til at kigge ind og få en god snak med vores forebyggelsesbetjente eller medarbejderne fra SSP og høre mere om vores indsats og i øvrigt stille de spørgsmål, man måtte have, pointerer politikommissæren.

Philip Rødkjær Larsen fortæller, at den mobile politistations tilstedeværelse skal ses som del af en bredspektret indsats, som har stået på i knap tre uger.

- Vi samarbejder naturligvis med SSP i Frederikshavn Kommune, således at vi også tænker forebyggende og langsigtet i samråd med vores samarbejdspartnere i kommunen, ligesom vi også er i dialog med Handelsstandsforeningen.

Målet er, at byrummet og Skaterparken skal være et trygt sted at opholde sig for alle.

- Vi kommer naturligvis også til i den kommende tid at patruljere i området omkring Skaterbanen for at påse, at det forbliver et trygt sted at være for vores unge, siger Philip Rødkjær Larsen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4