html_5 Trkjula tryllede igen, da høgene slog Rungsted
Back
Mobil-stor 1
28.09.2022 | Af: Michael Frederikshavn / Foto: Helle Krag Hornshøj

Trkjula tryllede igen, da høgene slog Rungsted

Med en flot sejr på 3-1 over Rungsted Seier Capital avancerede Frederikshavn White Hawks til fjerdepladsen, som giver adgang til Final 4, når alle hold har spillet 16 kampe.

Artikelbanner 1

For anden kamp i træk var den 31-årige svensker Daniel Trkulja på pletten to gange - til stor glæde for de 964 tilskuere i Nordjyske Bank Arena.

Tre sekunder før afslutningen på første periode udnyttede den rutinerede svensker forarbejdet fra Thomas Søndergaard og Aleksi Halme. Målet faldt i powerplay. 1-0 til høgene efter 20 ganske tættet minutter, hvor der var chancer i begge ender. Især WH's Aleksandr Bumagin var nærgående.

Daniel Trkujla var på pletten igen 13 minutter inde i anden periode. Her øgede han til 3-1, assisteret af Aleksi Halme og Christopher Frederiksen.

Imellem svenskerens to mål scorede Sebastian Brinkman, uassisteret, til 2-0. Det var seks minutter inde i anden periode. Tre minutter senere reducerede Nick Moutrey til 1-2, assisteret af Lucas Andersen, der inden denne sæson skiftede fra White Hawks.

3-1 til høgene efter anden periode. Skudstatistik: 15-14 til Frederikshavn White Hawks.

Jævnbyrdigheden fortsatte i tredje periode, og med to minutter igen satsede gæsterne med en ekstra markspiller i stedet for Isak Wallin i målet.

Nordsjællænderne pressede hårdt på, men det lykkedes dem ikke at passere Tadeas Galansky i WH-måålet.

White Hawks stillede igen op uden kaptajn Jesper Jensen og Jonas Jacobsen.

Virkelig en flot sejr til Frederikshavn, hvor hele holdet skal have ros for endnu en stærk holdpræstation - den tredje af slagsen på bare seks dage. 


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4