html_5 Svensk/syrisk musiker tilbage i Maskinhallen
Back
Mobil-stor 1
28.09.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Svensk/syrisk musiker tilbage i Maskinhallen

På fredag er Kristina Issa tilbage i Maskinhallen. Spillestedsleder Jens Ole Amstrup, Maskinhallen, mødte hende og hendes band første gang i 2016, da han var i Göteborg på Sveriges nationaldag.

Artikelbanner 1

- Det er en tid på året, hvor byen summer af kultur og musik. Og det er en god anledning til at finde nye, spændende artister. På Nationalmuseet den aften spillede Kristina Issa, og vi fik snakket og lavet aftale om, at de skulle komme til Frederikshavn. På fredag er hun her for tredje gang, fortæller Jens Ole Amstrup.

Kristina Issa er musiker, artist, komponist og skuespiller. Hun har gennem de eneste 10 år turneret i Sverige og Europa, og som skuespiller har hun stået på nogle af de største scener i Sverige. I 2021 havde Kristina Issa en af hovedrollerne i HÅKAN-musicalen (om musikeren Håkan Hellström) på Göteborgs Opera.

Musikalsk har hun gennem de seneste par år blandt andet skrevet musik til STV (Sveriges Radio og TV), og i 2021 udgav hun sit tredje album: "Where Do We Go".

Det var et album, der blev skrevet, efter hun havde gået igennem store forandringer i livet.

- Jeg var et sted, hvor jeg spurgte mig selv, hvad der sker, når man mister sig selv og andre, man har dybe relationer til, forklarer Kristina Isse.

På fredag spiller Kristina Issa og band musikken fra "Where Do We Go". På scenen kan du udover Kristina Issa opleve Sofia Andersson, Emil Blomme, Jacki Roman og Jonathan Albrektsson.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4