html_5 Gavekortsalg i Sæby og Frederikshavn slår rekord
Back
Mobil-stor 1
28.09.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Gavekortsalg i Sæby og Frederikshavn slår rekord

I en tid med mange opgaver og udfordringer viser dugfriske tal fra det lokale gavekortssalg i Sæby og Frederikshavn flot vækst. Salget er fra årsskiftet og frem til 23. september steget godt 25 procent svarende til knap en million kroner med en flot salgsomsætning på hele 4.732.053 kroner.

Artikelbanner 1

Forbruget følger med, og købsomsætningen vækster med godt 20 procent, så den sammenlagt i samme periode udgør kroner 3.409.237.

Gavekortssamarbejdet mellem Sæby Handel og FREDERIK beviser, at gavekortet er blevet mere populært med flere modtagersteder og sammenlagt skaber vækst hos medlemmerne af handelsstandsforeningerne.

- Vi sætter stor pris på det stærke samarbejde med Sæby Handel, som giver kunderne flere muligheder med tusindvis af produkter købt lokalt, udtaler handelschef i FREDERIK, Dan Kobberup.

De mest anvendte salgssteder er Føtex Frederikshavn, som siden 1. januar har solgt 2.595 gavekort svarende til en omsætning på over kroner 1,2 millioner kroner.

MENY og Kontur i Sæby sælger også mange, og de har sammenlagt langet over 1.165 over disken og XL Byg Elling indtager fjerdepladsen med en omsætning på 221.000 kroner.

Sidste års samlede salgsomsætning satte ny rekord med 6.573.426 kroner, så ambitionen er, at gavekortet runder en omsætning på syv millioner kroner i år.

På FREDERIKs eget kontor udstedes typiske større bestillinger, specielt rigtig mange til jul, hvor over 30 procent af omsætningen genereres takket være personaleforeninger og virksomheder med videre.

- Vi oplever stigende forespørgsler fra personaleforeninger, som anvender det populære gavekort til jubilæer, fødselsdage med mere, hvor der ofte nævnes, at man gerne vil bakke op om det lokale handelsliv. Herunder sikring af arbejdspladser samt et bredt udvalg af butikker og spisesteder ovenpå et par udfordrende corona-år og den igangværende energikrise med faldende forbrug er vi ekstremt taknemmelige for ekstra fokus på vores erhvervsliv, siger Dan Kobberup.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4