html_5 Lyd og Billede Specialisten har fladskærmsweekend
Back
Mobil-stor 1
29.09.2022 | Af: Peter Marquard

Lyd og Billede Specialisten har fladskærmsweekend

Lyd og Billede Specialisten inviterer til den sædvanlige fladskærmsweekend i denne weekend, når det går løs fra fredag 30. september til søndag 2. oktober.

Artikelbanner 1

- Vi skruer op for skærmstørrelserne, og vi glæder os blandt andet til at vise et Samsung TV i hele 98". Der sælges i dag større TV end før, og da kvaliteten bliver bedre og bedre, er kravene til visningsafstand mere eller mindre ophævet. Før var de mest solgte modeller 40”, så blev det 55”, og nu vælger 80 procent af kunderne 65” eller større. Men vi har selvfølgelig TV i mange andre størrelser - også hvis der skal bruges et TV til børneværelset. Der er TV i alle prisklasser, men vi lover, at vi har skruet ned for priserne og op for rabatterne, understreger butikschef Casper Høgsted fra Lyd og Billede Specialisten.

TV fra blandt andet Samsung, LG, Sony, B&O, Panasonic, Loewe og Philips og udstillingsmodeller sælges med en rabat på op til 60 procent.

- Hvad enten du er til QLED eller OLED, 4K eller 8K, sætter vi en ære i at finde denne rette løsning, og vores 20 uddannede medarbejdere er altid klar med en overbevisende demonstration både indenfor TV og lyd. Desuden er en ekstra sidegevinst, at nyere modeller har et lavere strømforbrug, fortsætter Casper Høgsted.

Lyd og Billede Specialisten har også skruet op for åbningstiderne i weekenden og lover endvidere mulighed for 50 måneders rentefri finansiering, og 50 procent rabat på alle monteringer.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4