html_5 Hvordan taler du med dine børn om deres digitale
Back
Mobil-stor 1
28.09.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Hvordan taler du med dine børn om deres digitale liv?

Kom til et foredrag med indsigt i indskolingsbørns brug af sociale medier og spil. Få viden om din rolle som digital forælder og redskaber til at snakke med dit barn om det digitale liv. Har du børn i alderen fra 4-10 år, er de velkommen i Børnebiblioteket, mens du hører foredrag i dag kl. 16.30.

Artikelbanner 1

TikTok, Snapchat og spiluniverser er en naturlig del af børns hverdag og sociale liv. Sociale medier og spil tilbyder fantastiske muligheder for samvær, viden og leg, men også konflikter, tvivlsomme kontakter og krænkelser.

Et emne, der sikkert fylder meget i mange hjem med skolebørn, og kan give anledning til uenighed og usikkerhed blandt både forældre og børn. Hvor meget tid må børnene bruge på skærme – både hvad angår mængden og indholdet? Skal børn f.eks. have adgang til platforme, som egentlig ikke er egnet til nogen på deres alder? Hvis de ikke får adgang, giver det så anledning til, at de ikke kommer med i det sociale fællesskab, der kan være omkring et spil?

Mange forældre oplever, at det kan være svært at forstå, hvad deres børn møder, oplever og gør på nettet. Men det er vigtigt, at vi som forældre interesserer os for vores barn/børns liv med digitale medier, så hvordan kan vi forældre guide og vejlede vores digitale børn i digital dannelse, så de kan færdes trygt og sikkert på nettet?

Kom og hør fagkonsulent Anna-Sofie Bruun fra Center for Digital Pædagogik på Frederikshavn Bibliotek, onsdag 28. september kl. 16.30, hvor hun vil give dig indsigt i indskolingsbørns (5-10 år) brug af sociale medier og spil, viden om din rolle som digital forælder, gode råd i forhold til skærmtid, samt redskaber til at snakke om det digitale liv med dit barn.

Tag børnene med
Vær opmærksom på, at foredraget er sidst på eftermiddagen, og har du børn i alderen fra 4-10 år, er de velkommen i Børnebiblioteket, hvor personalet tilbyder leg og snacks, mens du bliver meget klogere på dine børns digitale liv.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4