html_5 Dirty Dancing med ekstra forestilling i Arena Nord
Back
Mobil-stor 1
15.08.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Dirty Dancing med ekstra forestilling i Arena Nord

Næste sommer drager den store musicalopsætning "Dirty Dancing – The Musical" på en omfattende Danmarksturné, og interessen for musicalen er så stor i Frederikshavn, at Arena Nord har sat endnu en forestilling til salg.

Artikelbanner 1

Kærlighedshistorien mellem Johnny Castle og Baby - spillet af Silas Holst og Mathilde Norholt - kan opleves lige fra København til Frederikshavn, men Arena Nord i Frederikshavn er det eneste sted i Nordjylland, hvor musicalen spiller.

Mere end 1500 gæster har allerede sikret sig billet til de planlagte tre forestillinger i Arena Nord. Den store interesse har nu fået adm. direktør Per Malmberg til at sikre sig en ekstra forestilling. Dermed spiller forestillingen hele fire gange i Arena Nord:

Torsdag 15. juni kl. 20.00
Fredag 16. juni kl. 20.00
Lørdag 17. juni kl. 15.00
Lørdag 17. juni kl. 20.00

Det er torsdags-forestillingen, der er ny på spilleplanen, men der er også fortsat gode billetter til de tre øvrige spilletidspunkter fredag og lørdag.

- Det er fantastisk at mærke den store interesse for de musicalsatsninger, vi laver her i Frederikshavn. Det er en stor risiko, vi står med, og det kan kun lade sig gøre, fordi folk stoler på, at det, vi booker ind, også er noget, der er værd at betale penge for. Vi har tidligere haft stor succes med lignende forestillinger som blandt andre Midt om Natten, Grease Musical, Bodyguard Musical og senest Shu-bi-dua Musical. Gang på gang får vi ros fra vores gæster, hvilket naturligvis giver os lyst til og tro på, at det sagtens kan lade sig gøre med så store musicalopsætninger i Frederikshavn, siger Per Malmberg.

Du kan købe billet til musicalen via Arena Nords hjemmeside www.arenanord.dk.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4