html_5 Nana Harring efter slettet tweet: Det var en joke
Back
Mobil-stor 1
15.08.2022 | Af: Marcus Linkhorst

Nana Harring efter slettet tweet: Det var en joke

Nana Harring er tidligere kommet i modvind, efter hun tweetede “Kristian Thulesen Dahl er en tøsedreng”. I dag kom hun ikke i modvind, men hun måtte slette et tweet ment som en joke, da det kunne misforstås.

Artikelbanner 1

I dag klokken 10.30 meddelte Søren Pape, leder af Det Konservative Folkeparti, at han er statsministerkandidat. Godt og vel 20 minutter senere tweetede Nana Harring, folketingskandidat for DF i frederikshavnkredsen, at “Ellemann bliver en fantastisk udenrigsminister”.

Tweetet er siden blevet slettet af Nana Harring, da hun mener, at det kan misforstås, og det betyder ikke, at hun ønsker at pege på Søren Pape som statsminister. 

- Det er en reference til Clement Kjersgaard, der spurgte, hvilken ministerpost han (Jakob Ellemann, red.) helst ville have, og så havde han svaret statsminister. Clement havde så spurgt “hvad med udenrigsminister?”, fordi hans far (Uffe Ellemann, red.) ikke blev statsminister. Så det var egentlig bare en joke, siger Nana Harring til Kanal Frederikshavn.

Hun siger desuden også, at hun ikke ønsker at pege på, hvem der skal være landets næste statsminister. Det afgørende er for hende, hvem der fører den rigtige politik.

- Jeg synes, vi skal støtte dem, vi får mest ud af at samarbejde med. Det er ikke vigtigt for mig, hvem der sidder i Statsministeriet. Bare de gider at føre DF-politik. Det er lidt kedeligt, men jeg har ingen holdning til, hvem vi skal pege på. Først og fremmest skal vi fokusere på at få nogle mandater, og så skal vi få omsat dem til politik.

Valget er endnu ikke udskrevet, men Radikale Venstre har sagt, at de vælter regeringen, hvis ikke det er udskrevet 4. oktober.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4