html_5 Efter 107 år er det slut: Smykke-Hjørnet lukker
Back
Mobil-stor 1
15.08.2022 | Af: Michael Frederiksen

Efter 107 år er det slut: Smykke-Hjørnet lukker

Smykke-Hjørnet i gågaden i Frederikshavn er lukket. Ejeren Karina Strunge har valgt fremover at bruge alle ressourcer på sine to andre smykkebutikker, Dannesboe Guld og Sølv ApS, ligeledes i gågaden i Frederikshavn, samt Sæby Guld og Sølv.

Artikelbanner 1

Karina Strunge overtog de tre butikker 1. april 2018 efter Hanne og Poul Dannesboe. Firmaets grundlægger er Jørgen Dannesboe, som begyndte i Frederikshavn i 1952.

I Smykke-Hjørnets lokaler på hjørnet af Danmarksgade og Kirkegade har der været smykkebutik i 107 år, men nu er det slut. Efter 14 dages ferielukning genåbnede butikken ikke her til morgen, og et opslag på grønt papir i vinduerne fortæller, at "Smykke-Hjørnet er "flyttet sammen" med Dannesboe Guld og Sølv."

- Vi havde en medarbejder i Smykke-Hjørnet, som sagde sin stilling op, og vi kom frem til den konklusion, at tiden nu er den rigtige til at bruge alle vores kræfter på de to andre butikker. Vi har stor konkurrence fra netbutikkerne, og det er dyrt at have varelager flere steder, siger Karina Strunge.

Hun indrømmer, at det ikke er en beslutning, som er truffet med hjertet, men nu handler det om at se fremad, og inden jul forventer Dannesboe Guld og Sølv at lancere en ny webshop.

Gyldige gavekort og tilgodesedler til Smykke-Hjørnet kan fremover bruges i Dannesboe Guld of Sølv samt Sæby Guld og Sølv.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4