html_5 - Et af de bedste steder, vi nogensinde har været
Back
Mobil-stor 1
15.08.2022 | Af: Michael Frederiksen

- Et af de bedste steder, vi nogensinde har været

Arrangørgruppen bag "Frederikshavn Challenge - Presented by HESSEL" uddeler mange roser til Frederikshavn Golfklub og vender gerne tilbage med en afdeling af Challenge Tour.

Artikelbanner 1

- Hvis det står til os, kommer vi selvfølgelig tilbage. Sikke et værtsskab og en ren fornøjelse for os og et af de bedste steder, vi nogensinde har været, siger Thomas Nielsen, GolfChef i HimmerLand.

Den 21-årige tysker Freddy Schott vandt turneringen i Frederikshavn. Han førte til fra start til slut, og i sin vindertale takkede han både Frederikshavn Golfklub, banepersonalet og tilskuerne. Med sejren fulgte 40.000 euro (cirka 298.000 kroner).

I store dele af sæsonen har Frederikshavn Golfklub kæmpet med især sine greens. Men det lykkedes at lave en bane, som spillerne roste og satte stor pris på.

- Banen havde kæmpe udfordringer i sæsonen, men Adam (chefgreenkeeper Adam Evans, red.) og hans team har udrettet mirakler og måske noget af det bedste, vi har set i Frederikshavn, mener Thomas Nielsen.

Han har været i Frederikshavn hele ugen og glæder sig over, at spillerne har sat stor pris på banen, klubben og byen.

- Et fedt banedesign, en bane i god stand og klasse vejr gør, at spillerne havde kæmpe ros til banen, afvikling og hele Frederikshavn for at være et fantastisk sted og ikke mindst fantasiske værter, udtaler Thomas Nielsen.

Han fremhæver formand Kim Stubbergaard Reese og Golf Manager Inge Møller Thomsen.

- De har fået alle ansatte med og frivillige, som i den grad lavede et kæmpe stykke arbejde. Selv trænerne i klubben var en kæmpe hjælp, og vi er mega tilfredse, pointerer Thomas Nielsen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4