html_5 Butikschef i Deichmann fejrer 15 års jubilæum
Back
Mobil-stor 1
15.08.2022 | Af: Peter Marquard

Butikschef i Deichmann fejrer 15 års jubilæum

Butikschef i Deichmann Frederikshavn, Marlene Frandsen, har 15 års jubilæum hos den familieejede skokæde, og samtidig donerer kæden 10 kroner til SOS-Børnebyerne for hvert par solgte børnesko i august.

Artikelbanner 1

De danske skolebørn er netop startet i skole efter sommerferien. Men sådan ser hverdagen nødvendigvis ikke ud for alle. Derfor har Deichmann indgået en tre-årigt samarbejde med SOS-Børnebyerne, og 10 kroner for hvert solgte par børnesko i august gives til børnebyen Buru Buru i Kenya.

- Deichmanns vision og overordnede værdisæt er, at ”virksomheden skal tjene mennesket”. Det gør vi i dag blandt andet gennem vores egen hjælpeorganisation, men SOS Børnebyerne har også et fantastisk program, som vi gerne vil støtte op om. Det håber vi også, at vores kunder synes, så vi kan hjælpe børnene i Buru Buru. Skolegang og uddannelse skal være for alle, siger Managing Director Thomas Christensen fra Deichmann.

I denne måned kan butikschef Marlene Frandsen også fejre 15 års jubilæum i Deichmann.

- Jeg har været med fra starten, da Deichmann åbnede i Frederikshavn. Jeg startede som skolepige, blev senere elev og er i dag leder af butikken i Frederikshavn. De 15 år er fløjet afsted, men tiden går jo i godt selskab. Vi har en masse trofaste kunder, hvor vi har noget til alle i gode prisniveauer, siger Marlene Frandsen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4