html_5 Banerekord, hole-in-one og dansker med i toppen
Back
Mobil-stor 1
12.08.2022 | Af: Michael Frederiksen

Banerekord, hole-in-one og dansker med i toppen

Ny banerekord, hole-in-one, ros til banen og en dansker med i toppen. Golfturneringen "Frederikshavn Challenge - Presented by HESSEL" kom i går flyvende fra start.

Artikelbanner 1

Det perfekte vejr - især den manglende vind - betød, at spillerne klarede sig bedre end forventet på den svære bane i Frederikshavn. Især den kun 21-årige tysker Freddy Schott imponerede med en runde i 65 slag (syv under par, banens idealscore).

Tyskeren er nu indehaver af banerekorden i Frederikshavn Golfklub. Han er ét slag foran to spillere fra Spanien og Portugal. På fjerdepladsen - to slag efter - følger 23-årige Oliver Hundebøll fra Silkeborg, som på forhånd var udpeget som Danmarks bedste bud på en topplacering i Frederikshavn.

- Jeg var ellers i problemer på de fleste af de første otte huller, men det lykkedes mig at undgå bogeys, siger en smilende Oliver Hundebøll til Challenge Tour'ens hjemmeside, hvor han også roser de mange danske fans for opbakningen i Frederikshavn.

Freddy Schott udtaler samme sted, at det er vigtigt at tænke sig godt om på banen i Frederikshavn, spille klogt, udnytte sine chancer og ikke satse for hårdt.

- Det er fin bane, og greens er gode, siger tyskeren.

Det sidste må skabe glæde hos især chefgreenkeeper Adam Evans i Frederikshavn Golfklub, som hele året har knoklet med at få greens forvandlet fra en mildest talt bedrøvelig stand til den høje standard, som nu selv Challenge Tour-spillerne roser.

Førstedagen bød også på hole-in-one. Den 35-årige englænder John Parry sendte bolden i hul på ét slag på andet hul.

Næstbedste dansker er den 22-årige amatør Frederik Kjettrup fra Brønderslev. Han var rundt i 69 slag, tre under par, og ligger på en delt 14. plads.

Turneringen fortsætter fredag, hvor feltet bliver cirka halveret inden weekendens to finalerunder. Der spilles om 1,9 millioner kroner. Det er gratis for tilskuerne at kigge på.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4