html_5 Thomas Rømer fejret efter 25 år i Spar Nord
Back
Mobil-stor 1
06.08.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Thomas Rømer fejret efter 25 år i Spar Nord

25 år er gået, siden privatrådgiver Thomas Rømer startede som elev i Spar Nord Frederikshavn. Bortset fra en afstikker til Spar Nord i Hjørring i fem år har Thomas Rømer alle årene været i Spar Nords afdelinger i Frederikshavn.

Artikelbanner 1

- Min tid i Spar Nord har været fantastisk. Jeg har mødt så mange gode mennesker såvel kolleger som kunder. Jeg har altid ønsket at møde mine kolleger og kunder i øjenhøjde. Det har altid passet bedst til mig og den måde, som jeg gerne vil være på, fortæller han.

- Årsagen til, jeg har været så mange år i Spar Nord, skyldes gode kolleger, spændende arbejdsopgaver, at jeg altid har følt mig værdsat, og så synes jeg ganske enkelt, at jeg har verdens bedste arbejdsplads, tilføjer jubilaren med et smil.

Henover de seneste 25 år har kollegerne og utallige kunder i både Frederikshavn- og Hjørring-området sat stor pris på hans smilende, ærlige, uhøjtidelige og pligtopfyldende tilgang til opgaverne og omverdenen.

Thomas Rømer bor i Frederikshavn, hvor han født og opvokset. Barneskoene er blandt andet blevet slidt på halgulvet hos FfI Håndbold, og kærligheden til håndboldspillet har også holdt ved igennem årene – først som spiller og siden som træner.

- Efter at have været aktiv i FfI i mange år, er det skønt, at jeg i dag også kan følge min egen søn fra sidelinjen i klubben. Eller på fodboldbanen i Bangsbo Freja. Jeg er glad for at være i en bank, der som Spar Nord er så optaget af at give noget tilbage til lokalsamfundet og bidrage til et stærkt
forenings- og fritidsliv, fastslår Thomas Rømer.

Privat er han gift med Anja og sammen har de Albert på fem år. Fritiden bliver, udover den store interesse for sport, brugt sammen med venner og familie.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4