html_5 Ny FfI-cheftræner vil møde AGF i næste runde
Back
Mobil-stor 1
04.08.2022 | Af: Michael Frederiksen

Ny FfI-cheftræner vil møde AGF i næste runde

FfI er overraskende videre til anden runde i pokalturneringen i fodbold. Uden at have spillet én eneste træningskamp i sommerpausen vandt FfI's JS1-hold torsdag aften 3-0 over DS-mandskabet ASA Aarhus. Dermed fik Michael Jakobsen en drømmedebut i rollen som cheftræner.

Artikelbanner 1

- Nu vil vi gerne møde AGF i næste runde, smilte Michael Jakobsen, da han fejrede den flotte sejr sammen med spillerne på grønsværen.

Han kan med god samvittighed klappe sig selv på skulderen, fordi han undervejs foretog flere fornuftige udskiftninger og rokeringer på et FfI-hold, som i første halvleg havde problemer. Heldigvis klarede målmand Troels Aaen gang på gang afslutningerne fra de grønblusede aarhusianere.

FfI har mistet nogle spillere i sommerpausen - i pokalkampen var der også afbud fra topscorer Kasper Sørensen - og det betød, at der var flere nye navne på holdkortet. Mohammad Dowah fik chancen fra start og kvitterede med sit varemærke: 90 minutters fight. Der blev generelt arbejdet flot.

I pausen blev Daniel Overlade skiftet ind i det centrale forsvar. Han er tilbage i FfI, og sammen med velspillende Mikkel Tolstrup gjorde han det godt i defensiven. Midt i anden halvleg var der også førsteholdscomeback til Rasmus Wrensted, som nåede at lægge op til hjemmeholdets anden scoring.

Sebastian Venø, Thor Kobberup og Rasmus Jensen scorede de tre mål i anden halvleg, og dermed er FfI med i bowlen, når der onsdag i næste uge trækkes lod til anden runde. Det er første gang siden 2006, at FfI når så langt i pokalturneringen.

Der er 52 hold med i anden runde. De inddeles i to geografiske puljer med 26 hold. FfI trækker formentlig et jysk hold. Fra Superligaen kunne det være AGF, Viborg FF eller Horsens. Øvrige jyske hold: Hobro IK, Young Boys FD, Brabrand IF, Varde, SønderjyskE, FC Fredericia, Vejle, Hedensted, Jammerbugt FC, Viby IF, Aarhus Fremad, Skive, Thisted FC, Vatanspor, Ringkjøbing, Kolding IF, Vendsyssel FF.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4