html_5 Borgmester udnævnte to nye Skagen Ambassadører
Back
Mobil-stor 1
04.08.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Borgmester udnævnte to nye Skagen Ambassadører

Erhvervsmanden Torben Østergaard-Nielsen og direktør Jens Petri Petersen træder i dag officielt ind i rollen som Skagen Ambassadører. Borgmester Birgit S. Hansen udnævnte i formiddags de to nye ambassadører på Klitgaarden Refugium.

Artikelbanner 1

I 1994 udnævnte Skagen Kommunes daværende borgmester, Kurt Kirkedal Jensen, de første Skagen Ambassadører. En tradition, som Frederikshavn Kommune har ført videre efter kommunesammenlægningen i 2007.

- Fælles for Skagen Ambassadørerne er, at de har en relation og en kærlighed til Skagen, og at de i deres virke promoverer Skagen nationalt og globalt for dermed at medvirke til at placere et af Danmarks største og mest kendte brands på verdenskortet og fremme Skagens erhvervsmæssige interesser ude i verden, fortæller Birgit S. Hansen.

Borgmesteren havde torsdag formiddag fornøjelsen af at udnævne bestyrelsesformand i USTC Torben Østergaard-Nielsen og direktør i Skagen Salmon til Skagen Ambassadører. De nye ambassadører ejer fritidshuse i Skagen og investerer megen tid og energi i området:

- Vi får i de nye ambassadører to stærke kapaciteter, der kan medvirke til at promovere Skagens driftige virksomheder, havnen, naturen og de kulturelle herligheder. Skagen har en styrkeposition på mange felter, og det gælder om at indfri potentialet for at skabe bæredygtig vækst, arbejdspladser og liv året rundt i Skagen. Her spiller Skagen Ambassadørerne en vigtig rolle, mener Birgit S. Hansen.

Ved udnævnelsen af de to nye Skagen Ambassadører deltog ambassadørkollegerne René Ludvigsen, Tavs Jensen Vagnby, Frank Uhrenholt, Friis Arne Petersen. Christina Lötter og Jens Christian Wandt var forhindret i at deltage. Også havnedirektør Willy B. Hansen, formand Allan Kastor Andersen, Skagen Erhvervsforening, og kommunaldirektør Thomas Eriksen var med ved udnævnelsen.

Ambassadørkorpset består af følgende otte Skagen Ambassadører:

Christina Sørensen Lötter
Jens-Christian Wandt
Tavs Jensen Vagnby
René Ludvigsen
Friis Arne Petersen
Frank Uhrenholt
Torben Østergaard-Nielsen
Jens Petri Petersen

Den driftige erhvervsmand Torben Østergaard-Nielsen ejer gennem sin investeringsvirksomhed Selfinvest selskabet United Shipping & Trading Company (USTC), hvor han er arbejdende bestyrelsesformand.

Direktør Jens Petri Petersen stiftede i 2008 virksomheden Wind Estate sammen med Erik Abraham. I dag er han direktør og aktionær i Skagen Salmon, som er et bæredygtigt saltvandsdambrug, hvor miljøaftrykket er minimalt.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4