html_5 Storslået balletopsætning i Det Musiske Hus: Elv
Back
Mobil-stor 1
03.07.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Storslået balletopsætning i Det Musiske Hus: Elvis

Elvis Presley har sat sine spor i hele den kunstneriske og menneskelige verden - også hos Peter Schaufuss Balletten, der 18. marts 2023 besøger Frederikshavn Teaterforening med 22 dansere og kunstnere fra hele verden og en sanger direkte fra London.

Artikelbanner 1

- Arena Nord og Frederikshavn Teaterforening er gået sammen om at præsenterer forestillingen, og vi glæder os rigtig meget til at byde velkommen til denne store fem stjernede Reumert-nominerede opsætning "The King", der samtidig fejrer Peter Schaufuss Balletten 25 års jubilæum, fortæller formand Lilly Pedersen, Frederikshavn Teaterforening.

Forestillingen opføres til Elvis Presleys uforglemmelige musik i et overflødighedshorn af Elvis' største hits, danset, sunget og spillet "live" på scenen af et kompagni på 22 internationale anerkendte kunstnere.

- Det bliver en storslået forestilling for hele familien. Elvis has left the Universe, but his Music Will go on forever, smiler Lilly Pedersen.

Frederikshavn Teaterforening havde sidste år besøg af Peter Schaufuss Balletten for første gang nogensinde,

- Vi må sige, at med den store og varme modtagelse det fik, så er vi igen klar til at vise, at i Frederikshavn og Nordjylland generelt, er vores gæster klar til de helt store oplevelser. Kultur skal der til, mener Lilly Pedersen.

Mange har allerede købt billetter til forestillingen i Det Musiske Hus.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4