html_5 Frederikshavner forlader AaB efter 10 år i klubbe
Back
Mobil-stor 1
30.06.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Frederikshavner forlader AaB efter 10 år i klubben

24-årige Magnus Christensen, som er født og opvokset i Frederikshavn, forlader AaB efter 10 år i superligaklubben.

Artikelbanner 1

Han kom til AaB som U14-spiller fra Bangsbo Freja og debuterede for AaB’s bedste mandskab 24. juli 2016 i en hjemmekamp mod Randers FC.

- Jeg er bevidst om, at det ikke er alle, der synes, at jeg er den mest sexede spiller i AaB’s historie, men jeg har altid været dedikeret og forsøgt at yde mit maksimale for klubben, holdet og fansene, og fansene vil jeg gerne takke for deres fantastiske opbakning både på hjemme- og på udebane, men nu ser jeg frem til en ny udfordring og nye øjne på mig, udtaler Magnus Christensen i en pressemeddelelse fra AaB.

AaB’s sportschef Inge André Olsen:

- Magnus har både på og uden for banen gjort en ihærdig, god og loyal figur i sin tid i AaB, og 150 officielle kampe for vores klubs bedste mandskab er et imponerende antal i så relativ ung en alder. Centralt på vores midtbane er der imidlertid hård konkurrence om pladserne, og derfor synes vi også, at det bedste vil være for Magnus og for AaB, at han prøver sig af et andet sted, og herfra kan vi kun give ham de varmeste anbefalinger.

Magnus Christensen er noteret for 15 U-landskampe for Danmark, hvilket i øvrigt resulterede i 11 sejre og fire uafgjorte.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvor han fortsætter fodboldkarrieren.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4