html_5 Åbner ny butik i Aalborg - udvider i Frederikshav
Back
Mobil-stor 1
30.06.2022 | Af: Peter Marquard

Åbner ny butik i Aalborg - udvider i Frederikshavn

Kvik på Maigårdsvej i Frederikshavn bliver mere synlig, da butikken har lejet lokalet ved siden af den eksisterende butik. Med vinduer ud mod Hjørringvej bliver facaden mere markant for de forbipasserende.

Artikelbanner 1

- Vi har lejet lokalet, hvor der tidligere var bank og senest testcenter for COVID-19 for at øge vores lagerkapacitet. Samtidig benytter vi muligheden for at gøre endnu mere opmærksomme på vores butik, når vi får folie på alle vinduer, så bilisterne på Hjørringvej ikke kan undgå at se os, smiler indehaver af Kvik Frederikshavn, Thomas Fonseca Holmene.

Lokalet er cirka 250 kvadratmeter, og den øgede lagerkapacitet løser både et eksisterende behov samt et nyt. Arealet skal også anvendes som lager for en ny butik i Aalborg, som Thomas Fonseca Holmene 15. juli åbner sammen med Brian Jørgensen.

- Det bliver spændende med vores nye butik i Aalborg. Butikken åbner i Bispensgade 12. Det er lige midt i gågaden, hvilket jo er lidt atypisk for en køkkenbutik. Vi ønsker at prøve et nyt koncept, hvor butikken fungerer som et show-room med flere grønne planter, dufte, elektroniske prisskilte og flere andre nyskabende tiltag. Det er en anderledes vej at gå i forhold til resten af branchen, men går du i andres fodspor, går du altid bagefter. Butikken er blot 110 kvadratmeter, men der bor mange mennesker i og omkring Aalborg midtby, og i en radius af tre kilometer fra butikkens placering er der et enormt kundepotentiale, så vi har grebet den spændende udfordring, siger Thomas Fonseca Holmene, som har være indehaver af Kvik Frederikshavn i knap fem år.

I den periode er antallet af ansatte vokset til seks køkkensælgere, to ansatte montører samt en lagermand.

- Brian skal stå for butikken i Aalborg sammen med ansatte fra butikken i Frederikshavn. Vi kan mærke, at folk fortsat har travlt med både renoveringer og nybyg, og vi er glade for den opbakning, som kunderne viser os, understreger Thomas Fonseca Holmene.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4