html_5 Himmelhav lancerer nyt frokostmøde-koncept
Back
Mobil-stor 1
26.01.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Himmelhav lancerer nyt frokostmøde-koncept

Har du brug for, at idéerne sprudler, og du kommer i mål med at lukke din næste forretningsaftale? Til formålet lancerer FME et nyt frokostmøde-koncept, hvor erhvervsparken udnytter Selskabsrestaurant Himmelhavs kokketeam og restaurantens unikke rammer og beliggenhed på øverste etage i Kattegat Siloen i Frederikshavn.

Artikelbanner 1

- Vores nye frokostmøde-koncept er til virksomheder, som skal invitere en vigtig forretningsforbindelse til frokostmøde, skal holde en forretningsfrokost med kollegaerne eller en casual business lunch ude i byen. Og det er også til private, som ønsker en anderledes frokost-oplevelse, forklarer adm. direktør Martin Pedersen, FME.

Himmelhav er inddelt i fire områder, så man i ro og fred kan holde mødet, tænke store tanker, give hinanden håndslag på en god handel eller nyde hinandens selskab.

Til mødet serveres en Himmelhav-specialitet: Luksus TAPAS-tallerken med syv små retter. Det er Himmelhavs kokketeam, som forkæler gæsterne med årstidens friske råvarer leveret af lokale producenter og leverandører.

- Vi ved, at vores TAPAS-tallerken er meget populær, fortæller Himmelhavs køkkenchef, Flemming V. Jensen.

- Vi har tidligere solgt TAPAS som Take-Away, og det har været en kæmpe succes. Frederikshavnerne har virkelig taget vores TAPAS til sig, så det var helt oplagt at lave en frokost-udgave, som vi kan servere til fredags-frokostmøder.

FME tilbyder frokostmøder i Himmelhav alle fredage kl. 12-15.

Bestilling kan ske online på Himmelhavs hjemmeside.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4