html_5 Dórnor samarbejder nu med Guldspecialisten
Back
Mobil-stor 1
24.01.2022 | Af: Peter Marquard

Dórnor samarbejder nu med Guldspecialisten

Det lokale smykkefirma Dórnor indleder et samarbejde med Guldspecialisten. Samarbejdet har til formål at understøtte Dórnors mission om bæredygtighed og imødekomme efterspørgslen på genanvendeligt guld.

Artikelbanner 1

- Dórnors mission er dybt funderet i tanken om at skabe en mere bæredygtig smykkeproduktion og på den måde bidrage til verdensmålene. Vi oplever en stigende efterspørgsel på guldsmykker, og derfor har vi været nødsaget til at tænke ud af boksen i forhold at skaffe den nødvendige mængde guld til smykker, fortæller Christian Hamilton Heidemann fra Dórnor.

Dórnor har tidligere samarbejdet sporadisk med Elliott Mogensen fra Guldspecialisten.

- Efter åbningen af vores nye butik på Kirkepladsen har vi nu muligheden for at tilbyde frederikshavnerne og andre et sted, hvor de kan sælge deres sølv og guld til yderst attraktive priser. Personligt er jeg stolt over, at vi kan indlede et samarbejde med en person som Elliott Mogensen, da jeg ved, at vi får en top professionel sølv- og guldopkøber. Guldspecialisten har siden 2008 opkøbt sølv og guld fra private og virksomheder, og de har tidligere haft en landsdækkende kæde. Derfor kan jeg stå inde for Guldspecialisten, og jeg ved, at de leverer en god og troværdig service, understreger Christian Hamilton Heidemann.

Christian Hamilton Heidemann opfordrer folk til at kigge i deres smykkeskrin grundigt igennem.

- Sølv- og guldpriserne har i det seneste år været historisk høje, men det varer ikke ved langt ind i 2022, hvis vi skal stole på dem, der forudsagde de historisk høje priser 2021. Elliott Mogensen følger ikke butikkens faste åbningstider, da han planlægger sin tid fra uge til uge. Men det er muligt at bestille en tid ved ham på www.guldspecialisten.dk eller www.dornor.dk, siger Christian Hamilton Heidemann.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4