html_5 JM-finalestævne med to hold fra Bangsbo Freja
Back
Mobil-stor 1
23.01.2022 | Af: Michael Frederiksen

JM-finalestævne med to hold fra Bangsbo Freja

Bangsbo Frejas U16-drenge har to hold med i Liga 1, når JM i indendørs fodbold afvikles i Horsens lørdag 5. februar.

Artikelbanner 1

U16-drengene supplerer i vintermånederne deres træning på kunstgræsbanen med indendørs træning.

I Liga 1 havde Bangsbo Freja to hold med i det indledende puljespil. De var i hver sin pulje og kom begge videre til DBU's regionsmesterskab, hvor de i weekenden sluttede på første- og andenpladsen i Sport & Kulturcenter Brovst.

De to bedste hold sikrede sig pladser til JM-slutspillet for U16 Liga 1 i indefodbold, som spilles i Horsens lørdag 5. februar. Otte hold fra Jylland/Fyn har kvalificeret sig, og Bangsbo Freja har altså to hold med. Ganske imponerende.

Udover deltagelsen i indefodbold har Bangsbo Freja U16 også deltaget i DBU's futsal-turnering. Her har Bangsbo Freja ligeledes sikret sig deltagelse i JM-finalestævnet i weekenden 26.-27. februar.

Ellers er udendørstræningen begyndt for U16-drengene med tre ugentlige træningspas på Bangsbo Frejas fine kunstgræsbane. Jonas Serup er fortsat cheftræner. Parterne har netop forlænget aftalen til sommeren 2023.

Jonas Serup vil - udover at træne U16-drengene - være ansvarlig for den nye aftale med Sportsakademiet på fodboldlinjen. Her vil alle gymnasieelever, som vælger denne mulighed, blive trænet af Jonas Serup i to morgentræninger på Bangsbo Frejas anlæg. Udover Jonas Serup er der tilknyttet fem andre trænere til U16 gruppen.

U16-drengene i Bangsbo Freja har en spændende træningscamp i vinterferien med forskellige træningspas, deltagelse af gæstetrænere samt spændende aktiviteter om aftenen. Det handler om, at begge hold kan være klar til forårssæsonen.

Udover deltagelse i Liga 1 og Liga 4 kommer der en spændende tur for begge U16-hold til en turnering i Holland.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4