html_5 ES Vendsyssel tabte til Odder i vital bundkamp
Back
Mobil-stor 1
22.01.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

ES Vendsyssel tabte til Odder i vital bundkamp

Et taktisk fif af cheftræner Jonas Aaen og en efterfølgende stime af syv mål på seks minutter betød, at Elitesport Vendsyssel var meget tæt på at vende kampen mod Odder på hovedet.

Artikelbanner 1

Men gæsterne i Idrætscenter Vendsyssel red stormen af, og det endte 27-32 (11-16) i kampen lørdag i herrernes 1. division i håndbold.

Det var så Elitesport Vendsyssels ottende nederlag på stribe, og situationen i bunden af rækken er efterhånden prekær for vendelboerne.

Selv med hjertet placeret i Vendsyssel må det medgives, at det bedste hold set over hele kampen vandt. Odder havde et vågent og bevægeligt forsvar, en velspillende målmand i Erik Friis og bredere repertoire i angrebet end ESV.

Når det så alligevel blev spændende til sidst, skyldtes det, cheftræner Jonas Aaen dirigerede sin mænd frem i en ultraoffensiv 3-3 opdækning, som Odder var meget længe om at finde modtræk overfor.

Og da samtidig Daniel Holmen, der jo har en tendens til at score sine mål i stimer, nettede fem gange i træk, gik ESV fra det 49. til 55. minut fra stillingen 19-26 til 26-27.

Men hjemmeholdet tabte pusten, Odder fandt modtræk mod den offensive opdækning og scorede fem relativt nemme mål i de sidste minutter.

Målscorere for Elitesport Vendsyssel:
Daniel Holmen 6
Oliver Prince 5
Nicolai Andersen 5
Christian Lykke 3
Steffan Stollig 3
Thomas Steffen 2
Mads Espensen 1
Mikkel Krogshede 1
Frank Pedersen 1


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4