html_5 Vendsyssel Håndbold nedsablede Roskilde
Back
Mobil-stor 1
22.01.2022 | Af: Michael Frederiksen

Vendsyssel Håndbold nedsablede Roskilde

For kun anden gang i denne sæson lykkedes det lørdag eftermiddag Vendsyssel Håndbold at besejre et hold fra top fem i kvindernes 1. division. Vendsyssel vandt uden problemer med hele 34-21 over Roskilde Håndbold.

Artikelbanner 1

De omkring 100 tilskuere i DRINX Arena i Syvsten kunne se et sjællandsk hold med blot 10 spillere på holdkortet, to målvogtere og otte markspillere. Normalt er det Vendsyssel, som løber på banen med en smal trup, men hjemmeholdet var i "overtal" denne eftermiddag med 12 spillere til rådighed.

Elsa Åsberg og Sofie Sletskov er gået glip af de fleste kampe i denne sæson grundet skader, men især førstnævnte fik en del spilletid i eftermiddag og kom på måltavlen et par gange.

Der var aldrig tvivl om udfaldet, selv om hjemmeholdet i begyndelsen af kampen - især Christina Pedersen - brændte den ene chance efter den anden. Stillingen var 1-0 efter tre minutter. Havde Vendsyssel scoret på sine chancer, ville måltavlen have vist 5-0.

Christina Pedersen og resten af holdet kom dog stærkt tilbage. 14-9 i pausen var billigt sluppet for Roskilde, og i anden halvleg gik det stærkt. Sjællænderne forsøgte dristigt at spille syv mod seks - altså tage målmanden ud i angrebet - men den taktik var et gevaldigt selvmål. Vendsyssel scorede hurtigt og enkelt en håndfuld gange i tomt mål.

To velspillende målvogtere hos Vendsyssel gjorde ikke ligefrem betingelserne nemmere for Roskilde. Jesse Van De Polder i første halvleg og Johanne Graugaard i anden halvleg viste, at vendelboerne har 1. divisions stærkeste keeper-team.

Der var i det hele taget flere spillere, som gjorde sig positivt bemærket denne eftermiddag. Mette Brandt scorede tre mål på hopskud. Hun er normalt en gennembrudsspiller, men det var dejligt at se hende i den anden rolle. Mette Brandt har desuden et vidunderligt blik for spillet, hvilket udmønter sig i flere elegante frispilninger.

Og hatten af for Christina Pedersen. Hun kom skævt ind i kampen, men cheftræner Oli Kecman rystede ikke på hånden. Holdets topscorer fik lang snor og kvitterede for tilliden med lækre indspil til stregen og ni mål.

Alt i alt en homogen indsats af Vendsyssel Håndbold. Nu venter Hadsten ude og Bjerringbro hjemme. To sejre i disse kampe, og vi tror på, at liganedrykkerne for alvor kandiderer til en plads i top tre, som giver adgang til oprykningskampe.

Vendsyssels målscorere:
Christina Pedersen 9
Christina Hansen 5
Sara Madsen 5
Mette Brandt 5
Rikke Dahl 3
Elsa Åsberg 2
Anja Kristensen 2
Sofie Lassen 1
Johanne Graugaard 1
Mathilde Hald 1

Topscorer Christina Pedersen blev kåret til Kampens Spiller af publikum i samarbejde med Kanal Frederikshavn.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4