html_5 Vendsyssel tabte med ét mål til EH Aalborg
Back
Mobil-stor 1
13.01.2022 | Af: Michael Frederiksen

Vendsyssel tabte med ét mål til EH Aalborg

Vendsyssel Håndbold åbnede 2022 med et spinkelt nederlag på 30-31 i udekampen mod lokalrivalerne fra EH Aalborg.

Artikelbanner 1

- Vi spillede en fin kamp og lavede mange gode ting, men til sidst  kostede individuelle fejl point, siger Vendsyssels cheftræner, Oli Kecman.

Det var et meget tæt nordjysk lokalopgør, hvor kun ét mål skilte de to hold igennem det meste af kampen i Nørresundby.

Kun mod slutningen af første halvleg og i starten af anden halvleg var der føringer på tre mål til hjemmeholdet. Vendsyssels største føring lød på 3-1 efter godt tre minutter.

Christina Pedersen, kampens helt store oplevelse og topscorer med 13 mål, udlignede for Vendsyssel med 75 sekunder igen. 40 sekunder før tid bragte Mille Eisenhardt EH Aalborg foran med sit eneste mål i kampen.

Gæsterne havde masser af tid til udligne, men tabte bolden i højre side af banen. Måske var der et frikast i den situation. Det mente flere i Vendsyssel-lejren, som også kunne konstatere, at de orangeblusede rendte ind i fire udvisninger i kampens sidste 25 minutter, mens EH Aalborg helt undgik udvisninger i den tætte og afgørende fase af kampen.

Vendsyssels målscorere:
Christina Pedersen 13
Mette Brandt 6
Christina Hansen 4
Sara Madsen 3
Anja Kristensen 2
Rikke Dahl 2

Med sejren avancerede EH Aalborg til den tredjeplads, som giver adgang til oprykningskampe. Vendsyssel forbliver på sjettepladsen, fem point efter EH Aalborg.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4