html_5 Tilbyder tre lederforløb i Frederikshavn i 2022
Back
Mobil-stor 1
13.01.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Tilbyder tre lederforløb i Frederikshavn i 2022

Det bliver muligt for det lokale erhvervsliv at styrke lederkompetencerne og lederadfærden i virksomheden, når Frederikshavn Handelsskole og UCN Act2Learn udbyder de tre obligatoriske akademifag i ledelse i 2022 lokalt i Frederikshavn.

Artikelbanner 1

Det er fagene Organisation og Arbejdspsykologi med opstart i februar, Ledelse i praksis med opstart i april og Det strategiske Lederskab med opstart i september.

- Udviklingen af vores lokalområde er afhængigt af dygtige virksomheder, der skaber vækst og arbejdspladser. Det kræver dygtige ledere, og vi er derfor glade for at kunne understøtte udviklingen af de lokale lederkompetencer ved at udbyde de tre obligatoriske akademifag i ledelse. For den enkelte virksomhed er en god lederadfærd vigtig ikke bare for udviklingen af virksomheds forretning, men også i arbejdet med at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere og kompetencer, som der er rift om p.t., siger Brian Andersson, direktør Frederikshavn Handelsskole.

Kurserne er rettet mod ledere og kommende ledere i både små og store private virksomheder samt offentlige organisationer. Deltagerne får et skarpt blik for at analysere, planlægge og udføre ledelse. De styrker deres lederadfærd, så de bliver i stand til at agere som leder i både store og små organisationer. De kan varetage den daglige ledelse af medarbejdere og tage aktiv del i virksomhedens strategiske processer.

Kirsten Marie Skrubbeltrang, Teamleder i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, deltog i akademifaget Det Strategiske Lederskab på Frederikshavn Handelsskole i vinteren 2021:

- Jeg har fået rigtig mange gode værktøjer, som jeg kan bruge i min hverdag. For eksempel i forhold til kommunikation og medarbejderinvolvering ved organisationsændringer. Jeg kan helt bestemt anbefalet kurset. Det har været meget lærerigt og de to undervisere er de bedste, som jeg nogensinde har mødt på mine forløb, siger hun.

En lang række akademifag giver mulighed for at søge om SVU, som står for Statens Voksenuddannelsesstøtte. I 2022 er der også mulighed for at søge Omstillingsfonden om 10.000 kroner om året til efteruddannelse på akademiniveau.

Organisation og Arbejdspsykologi starter 9. februar, hvor deltagerne får en indgående viden om organisatoriske grundelementer, organisationsstruktur og styringsprocesser, forandringsledelse, trivsel med mere. Alle tre moduler forløber over otte dage fordelt ud på otte uger.

Man kan læse mere om akademikurserne på Frederikshavn Handelsskoles hjemmeside.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4