html_5 Begejstrede børn dansede med Pippi Langstrømpe
Back
Mobil-stor 1
27.11.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Begejstrede børn dansede med Pippi Langstrømpe

Verdens stærkeste familieforestilling, Pippi Langstrømpe, sprang over scenen lørdag eftermiddag i Det Musiske Hus.

Artikelbanner 1

- Det er forrygende, når Folketeatret sender familieforestillinger rundt. Alt er tilpasset og scenografien afstemt, siger formand Lilly Pedersen, Frederikshavn Teaterforening.

"Her kommer Pippi Langstrømpe", gjaldede det gennem salen, da Pippi med det ræverøde hår ankom med både hest Lille Carl og aben Hr. Nielsson, til Villa Villekulla.

Sådan en mærkelig pige havde folk i byen aldrig mødt før. De pæne og artige nabobørn, Tommy og Annika, blev straks gode venner med Pippi. Hun lærte dem, at de voksne ikke altid har ret, og de udfordrede hende til at prøve at gå i skole og til at lære bordskik. Ingen af delene havde hun prøvet før, for det blev der ikke lige tid til, mens hun sejlede rundt på de syv have sammen med sin far, Kaptajn Langstrømpe.

Men Pippi lod sig heldigvis ikke begrænse, for hvordan kan man vide, hvad man kan, hvis man aldrig har prøvet det!

Pippis fantasi er også stærk og levende, og det er godt, når man har en mor i himlen, en far, der er sørøver, og en Frk. Prysselius, der vil sende én på børnehjem, eller man vil tage med far på de 7 have.

Men så galt gik det slet ikke, for Pippi vendte om fra de 7 have og kom tilbage til Villa Villakulla, og der blev stor gensynsglæde.

- Eftermiddagens højdepunkt var alt det, der foregik på scenen, men samtidig også de dejlige børn i salen, der snakkede med, og en enkelt pige eller to kunne ikke lade være med at danse med. Børns umiddelbare begejstring er altså guld værd, smiler Lilly Pedersen.

Hun takker Spar Nord Bank og Frederikshavn Havn for samarbejdet omkring forestillingen.

- Det er vigtigt, at vores erhvervsliv bakker op, for ellers vil det være svært at sætte forestillinger op af denne kaliber, så det er vi super stolte af, siger formanden.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4